Ezt nem hisszük el, visszatért Janka néni!

Képernyőkép 2023-01-01 091417
2023.01.01. 09:16
Meglehetősen egyedi stílusban búcsúztatta az évet a Volánbusz Zrt.

Stílusosan, egy 2 perc 22 másodperc hosszúságú videóval köszönt el 2022-től a Volánbusz Zrt.: a Szomszédok egyik, ha nem a legikonikusabb szereplője, a Pásztor Erzsi által alakított Janka néni is feltűnik benne, aki természetesen ezúttal is jól kiosztotta Vágási Ferit. 

Én nem könyörgök többet Vágásiéknak, hogy vigyenek el kocsival, ha menni akarok valahova... mindig találnak valami kifogást. Tegnap azt mondja nekem a Feri: ivott, Janka néni? Én? Hát különben sem én vezetnék – de aztán eszembe jutott a Volánbusz. Hát mit könyörgök én ezeknek? Felszállok a Volánbuszra, és oda megyek, ahová menni akarok, még azt a kis gyűszűnyi konyakomat is megihatom a kávéhoz

– fogalmazott Janka néni a Volánbusz adta lehetőségekről. Mint azt később hozzátette, szerinte ennél nem is lehetne már jobb.

A cég egyébként emlékeztet: évente több mint 530 millió utast szállítanak csaknem 6000 járművel, és egyáltalán nem olyan sebességgel (vagyis kéthetente), mint ahogyan a teleregény érkezett, hanem az év minden egyes napján. A teljes reklámot alább tekintheti meg:

(Borítókép: Volánbusz / YouTube)