Új tévécsatorna indul Magyarországon, sikeres műsor tér vissza

GettyImages-1239287162
2023.01.03. 10:16
Február elsejétől élvezhetik a tévénézők az újonnan induló MAX4 csatorna műsorait, köztük európai és amerikai sorozatokat, filmeket és saját gyártású tartalmakat.

A Network4 Csoport szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye szerint újabb tévécsatornával bővítik portfóliójukat, a MAX4-gyel, ami a vállalat TV4, FILM4, STORY4, GALAXY4, ARENA4 és a MATCH4 csatornái mellé érkezik. Mint írták, a február elsején debütáló MAX4-en szórakoztató produkciók lesznek megtekinthetőek, például romantikus és könnyed bűnügyi sorozatok, filmek, saját gyártású infotainment tartalmak, valamint sportösszefoglalók. Sőt Gyenesei Leila vezetésével újra visszatér majd a Galileo című ismeretterjesztő műsor is, minden hétköznap 3-4 riporttal.

A műsorral kapcsolatban megjegyezték, a Galileo sikeres formátumnak számít Németországban, ahol már 1998 óta képernyőn van. Magyarországon korábban a TV4-en volt látható. Mint írták, „a friss részekben a természettudományok, gasztronómia, utazás és az emberi történetek kerülnek középpontba, néhol szórakoztató, máskor komoly hangvétellel”.

A közleményben kiemelték, a MAX4 már a start pillanatában szinte 100 százalékos lefedettséget élvez majd, és bekerül minden jelentős szolgáltató kínálatába. Hozzátették, tartalmaik minden korosztálynak szólnak, azonban kiemelten szeretnének koncentrálni a 25 év feletti női közönség igényeire.

Az ARENA4 és a MATCH4 exkluzív sportjogokat szerzett az elmúlt időszakban, most pedig tovább erősítettük a kínálatunkat az entertainment szektorban is. A MAX4 egy olyan csatorna, amely méltó a szlogenjéhez: szórakoztatás kimaxolva

– jelentette ki a Network4 Csoport elnöke, Borsány-Gyenes András.

(Borítókép: Lino Mirgeler / picture alliance / Getty Images Hungary)