Szakított Gyenesei Leila és Monoki Lehel

párharc sajtóvetítés (17)
2023.01.05. 16:41
Instagram-oldalán tudatta a világ- és Európa-bajnok öttusázó, hogy a sportkommentátor-műsorvezetővel külön utakon folytatják.

Gyenesei Leila és Monoki Lehel nagyjából két éve alkotott egy párt, s bár a magánéletüket gondosan óvták, a TV2 felkérésére igent mondva tavaly ősszel a Párharc című műsorban picit többet is láthattak a kapcsolatukból a nézők. Ugyan akkor még nem látszott, hogy gond lenne közöttük, év végére már a sajtóban is firtatni kezdték, vajon miért tűntek el a közös fotóik a közösségi oldalaikról. Gyenesei Leila végül az Instagram-oldalán tisztázta, hogy Monoki Lehellel elváltak útjaik. 

A világ és Európa-bajnok öttusázó bejegyzését kérésének megfelelően változtatás nélkül közöljük:

»Ha akarjuk, ha nem, az elengedés az élet része.«

Sokszor felmerül, hogy a mai világban a kapcsolatok egy életre vagy egy időszakra szól(hat)nak? A valóság, a tapasztalatok azonban ritkán találkoznak azzal a mély belső vággyal, amire a lélek szomjazik, azaz egy életre szóló kapcsolat után. 

A porszemektől a szemünkben azonban az élet még csodálatos, a tapasztalatok tanulságok. Az erőmet és az energiámat pedig más dolgok irányába vihetem, amelyektől az elmém és a lelkem is gazdagodik.

Egy független, erős nő és édesanya vagyok, aki minden nehézségért (is) hálás az életében, mert tudom, hogy tanulni és fejlődni lehet ezek által is. Az élsport is hosszú évtizedeken keresztül erre tanított

– olvasható a megosztott fotó mellett, amelyen Gyenesei Leila egyedül látható.

(Borítókép: Gyenesei Leila és Monoki Lehel. Fotó: TV2 Sajtószoba)