Tóth Gabi kénytelen volt újratervezni az életét

D KOS20220519002
2023.01.06. 16:53
Az énekesnő szerint a karácsony minden, csak nem tervezhető.

Tóth Gabi új írással jelentkezett a Csalad.hu oldalán, amelyben leírta: amikor vége lett a Sztárban Sztár leszek! című televíziós show-műsor forgatásainak, hirtelen rengeteg ideje lett a családjára. Mint fogalmaz, a helyzet „egyszerre volt csodálatos és ijesztő, hiszen végre beállt egy rendszer, amit most megint újra kellett tervezni”.

Bevallotta, hogy elég nehezen viseli az újratervezést, márpedig ha az embernek gyereke van, akkor az élet folyamatos újratervezés.

Mint minden szülő, mi is ahhoz igazítjuk az életünket, hogy őnagysága, királyi Hannaróza Mária éppen milyen lábbal ébredt. Vagy milyen lábbal aludt… Ha aludt egyáltalán. Mert ha nem pont akkor volt lehetősége aludni, amikor az első laposabbat pislogta a szentem, akkor átlendül a holtponton, és ráhúz még négy és fél, öt órát, csak egy kevésbé cuki üzemmódban

– fogalmazott. Aztán megjegyezte, ez sokáig nagy talány volt, mert kezdő anyaként azt hitte, hogy ha napközben jól lefárasztja a gyereket, akkor a nap végén majd álmosan bezuhan az ágyba, de ez nem mindig így történt.

Úgy véli, a karácsony minden, csak nem tervezhető, és legritkább esetben történik bármi is rendszerben.

Az idei év karácsonyi hangolódása a fentiek ellenére nagyon meghittre sikeredett. Talán azért is, mert Hanni már értette, hogy ez egy fontos esemény, beszélgettünk a Jézuskáról, az ajándékokról, hogy milyen fontos szépen feldíszíteni a fát, és úgy várni az angyalokat

– írta.

Gyerekbarát sminkkészlet

Amikor kislánya kibontotta a barátoktól kapott – természetesen gyerekbarát – játék sminkkészletet, amit testvére (Tóth Vera énekesnő – a szerk.) még megfejelt egy hatalmas festőállvánnyal és a hozzá tartozó még nagyobb festékekkel, akkor ismét újra kellett tervezni. 

Hogyan viseljük el, amint a gyerekünk átfesti a házat, minket is beleértve? Innen is köszi, lökött nagynéni, nehogy »háromszor adja majd Lúdas Matyi vissza«, amikor már nem számítasz rá!

Megjegyezte, ezt nehogy valaki komolyan vegye, mert imádja a tesóját és az összes barátot, akinek a „Jézuskája” meglepte valamivel Hannit, csak annyi, hogy majd ők kapnak mini-dobfelszerelést és sípot nádi hegedűvel, ha eljön az ideje.

Nehéz időszakon túl

Mint arról az Index is hírt adott, Tóth Gabi korábban arról számolt be, hogyan érintették az elmúlt hónapok megpróbáltatásai, valamint milyen tervei vannak a jövőre nézve férjével, Krausz Gáborral együtt.

Hol a sokak szemében ellentmondásos, keresztény hitvallásával nem összeegyeztethető kihívó öltözködése, hol milliókat érő órája miatt vették szájukra az emberek, sőt némelyek odáig merészkedtek, hogy a gyermeke halálát kívánták.

De ezek mellett más jó dolog is történt az énekesnővel 2022 év végén, miután a Sztárban Sztár leszek!-ben debütált vadonatúj dala. Tóth Gabi a Fricska nevű táncegyüttessel lépett fel a tehetségkutató műsorban.

Írását azzal zárta, reméli, a 2023-as év is ilyen rendszertelen rendszerben zajlik majd a folyamatosan újratervezett életükben, hangosan, olaszosan, szeretetben. Utóbbi szerencsére fix és betonbiztos – tette hozzá.

(Tóth Gabi 2022. májusban. Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI)