Munkásszállón él a Fekete Vonat zenésze

2023.01.18. 05:32
Munkásszállón él Fehér Tibor, a Fekete Vonat tagja. A Beat művésznevet viselő zenész három hónapja veszett össze feleségével és anyagilag sem áll jól.

Egyelőre nem tudni, megkapják-e a január 7-i koncertjük után járó pénzt a Fekete Vonat zenészei. Mint arról beszámoltunk, Balassa János, az InConcert Produkció ügyvezetője beismerte, hogy pénzügyileg bukás volt a zenekar visszatérése. Mohamed Fatima és Fehér Tibor ügyvédet fogadott, hogy jogász segítségével derítsék ki az igazságot. 

Már az első megbeszélésen arról tájékoztatták a zenészeket, hogy nem sok esélyük van a nyerésre, azt viszont máig nem értik, honnan kaphattak 4 millió forintos előleget, ha a szervezők nem számítottak komoly bevételre. 

Mindenki másként dolgozza fel az eseményeket

Az ügy lezárásának időszakát minden tag másként éli meg. L.L. Junior Dominikára utazik, hogy elindítsa új üzletét, Fatima új zenekart indít, Fehér Tibor pedig egy kőbányai úti munkásszállón húzza meg magát. A Beat művésznéven alkotó férfi még októberben veszett össze feleségével, ezért kellett elköltöznie. Elmondása szerint „nem akarta kicsinálni magát érzelmileg a fellépés előtt”, de azóta már eltelt három hónap és az előlegbe kapott pénz is elfogyott. 

Nagy terveim voltak! Úgy számoltam, hogy a Fekete Vonat koncert után végre, két évtized után először, elmehettünk volna a feleségemmel kettesben nyaralni. Még sosem voltunk sehol. Nem külföldre gondolok, csak mondjuk Hajdúszoboszlóra, vagy valami ilyen helyre. Csak ketten. A nagy összeg vitt volna haza. Ezt a lehetőséget is elvették tőlem…

– mondta a Borsnak Beat, aki eddig szobafestőként dolgozott, havi 150 ezer forintért. A jövőre nézve ugyanakkor elárulta, hogy februárban egy új projekt elindítását tervezi, online koncerteket szeretne adni. 

Eljött végre az idő, hogy azokat a fekete vonatos hangulatokat, dallamokat és szövegeket, amelyek az én fejemből pattantak ki, közvetlenül tőlem kapják meg a hallgatók

– fogalmazott végezetül a lapnak a zenész.