Megvan, ki lesz Árpa Attila után a következő Nagy Ő

2023.01.28. 11:28
A Blikk értesülései szerint Jákob Zoltán lesz a következő Nagy Ő.

Bár Jákob Zoltán Magyarország 37. leggazdagabb embere, a neve még nem épült be annyira a köztudatba, hogy hallatán sikoltozó nők tömegei ostromolják a TV2 párkereső műsorának castingját, viszont az üzletember kitalálója és tulajdonosa egy olyan márkának, amit még olyanok is ismerhetnek – legalább hallásból –, akik sosem viseltek még műkörmöt. Ugyanis ő a Crytals Nails márka kitalálója és tulajdonosa.

Tehát a műsor történetében először olyan művészek és sportolók után, mint Noszály Sándor, Molnár Anikó, Gyursánszky Gábor, Tóth Dávid és Árpa Attila, most egy üzletember keresheti egy ország szeme láttára a szerelmet. Vagy ha ez utóbbit nem is, ismertséget és magas fizetést mindenképp, bár ez utóbbira Jákob Zoltánnak valószínűleg kevésbé van szüksége, ugyanis állítólag

egymilliárd forintot érő luxuslakásban él a fővárosban, garázsában négy értékes Ferrari parkol, és havonta 10 napot tölt külföldön.

Jákob Zoltán vagyona a Forbes magazin szerint 43,2 milliárd forintra becsülhető. 

Blikk információi szerint már keresik is azokat nőket, akik a Nagy Ő új évadában a dúsgazdag vállalkozó szívéért küzdhetnek. Egy, a portálnak nyilatkozó olvasó szerint:

A szerkesztők már elkezdték a castingot. Több lány ismerősöm mesélte, hogy a közösségi oldalaikon üzenetben már megkeresték őket a készítők, hogy szeretnének-e jelentkezni a műsorba, ezzel esélyt adva annak, hogy elnyerjék egy híres személy kegyeit.

A körmös biznisz mellett ingatlanfejlesztő céget is üzemeltető férfi a magánéletében kevésbé vallja magát sikeresnek. Többször volt házas, ám egyik kapcsolata sem végződött happy enddel. Egy fia van, és két lánya, a fia a cégében dolgozik, lányai még kiskorúak.

Jákob állítása szerint olyan nőre vágyik, aki nem csak a vagyonáért szereti.

Mondjuk egy olyan nő szívéhez, akit csupán a belső értékek izgatnak, nem biztos, hogy a legcélravezetőbb módszer négy Ferrarit csaliként használva horgászni a párkereső reality háborgó tavában, de annyi biztos, hogy ha majd elindul a műsor, az Index is nyomon fogja követni a történéseket, ahogy tettük ezt legutóbb is.  • Tippek
  • Árfolyam