Véget ért Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága

DSC8981
2023.02.01. 21:44 Módosítva: 2023.02.01. 21:44
Válik Tápai Szabina és Kucsera Gábor: a sztárpár kapcsolata tízévnyi házasság után ér véget.

A hír, miszerint válságba került Kucsera Gábor és Tápai Szabina házassága, már korábban felreppent: Tápai Szabina egy évvel ezelőtt nyilatkozott arról, hogy óriási hullámvasút a kapcsolatuk. Akkor a pár ismerőse úgy nyilatkozott: „2021. nyáron jelentkeztek a problémák, dolgoztak rajta, de nem tudták megoldani. Gábor már korábban elköltözött a Veresegyházán található közös házból, bár van, hogy valamiért ott kell lennie”.

Tápai Szabina ezután a Palikék világa nevű YouTube-csatornán beszélt szűkszavúan arról, hogy mi a helyzet. Elmondta, hogy valóban vannak problémák, és az utóbbi időben emiatt is tűntek el egy kicsit a nyilvánosság elől. A kérdésre, hogy jobb lett-e a házasságuk azóta, hogy visszavonultak, Tápai Szabina úgy felelt:

A mi házasságunk egy óriási hullámvasút.

Az egykori kézilabdázó ennél többet nem akart mondani. Palik László végül még megkérdezte tőle, hogy boldog-e most, mire a nő azt mondta: a gyermekei miatt egyértelműen az, bár a hét hónapos lánya, Bella miatt nem sokat tud aludni éjjel.

A válás híre azután derült ki, hogy a Story magazin a Facebook-oldalán bemutatta a címlapját. Ezen egy idézet is látszik Tápai Szabina neve alatt, amely úgy szól:

Nem szépítem, volt megcsalás is.

(Borítókép: Tápai Szabina és Kucsera Gábor 2020. augusztus 3-án. Fotó: Kaszás Tamás / Velvet)