Csődbe ment Danny Trejo

GettyImages-1313930601
2023.02.14. 21:38
Csődöt jelentett a Machete sztárja, hogy újraszervezze vagyonát, és rendezze a csaknem 2 millió dollárra rúgó adósságát.

A Daily Mail beszámolója szerint ugyan a 78 éves színésznek még szárnyal a filmes karrierje, de közben több élelmiszeripari vállalkozásban is érdekelt volt, mint például a saját nevét viselő Trejo Tacos és a Trejo's Coffee and Donutsban.

A TMZ információi szerint a színész csődeljárást nyújt be, amelyet „reorganizációs csődnek” is neveznek. Ez lehetővé teszi egy cég számára, hogy a vállalkozása fennmaradjon, és közben újraszervezze kötelezettségeit.

Mint írják, a csődbejelentésre azért lehetett szükség, hogy Trejo rendezze hatalmas adósságát, amelyek állítólag 2 millió dollár körül mozognak.

A Machete sztárja állítólag azt mondta a TMZ-nek, hogy „tévesen igényelt levonásokat az elmúlt években, amelyek utolérték”. Hozzátették, hogy a színész tréfásan azt mondta, mostanra rájött, hogy a kutyák ápolása nem legális kiadás, amit leírhat az adóbevallásában. Danny Trejo azt is elmondta, hogy reményei szerint 2024-re sikerül rendezni adósságait.

(Borítókép: Danny Trejo 2021. április 22-én. Fotó: Paul Archuleta / Getty Images)