Az MVM Dome-ban ünnepli jubileumát a népszerű magyar zenekar

PAP 7671
2023.02.15. 17:10
Nagyszabású koncerttel ünnepli tizedik születésnapját a Bagossy Brothers Company március 11-én az MVM Dome-ban.

A létesítményt még 2021 decemberében adták át, március 11-én pedig a Bagossy Brothers Company is felavatja a létesítményt.

A születésnapra hosszú műsorral, vendégekkel, egyedi vizuállal és számos meglepetéssel készülnek – közölték a szervezők az MTI-vel. A 2013 májusában alakult, máig változatlan felállásban (Bagossy Norbert – gitár, ének; Bagossy László – basszusgitár, vokál; Bartis Szilárd – dob; Tatár Attila – gitár, vokál; Kozma Zsombor – hegedű, harmonika, billentyűs hangszerek) játszó gyergyószentmiklósi zenekar népszerűsége gyors ütemben emelkedett.

A csapat energikus, közönségcentrikus koncertjeivel rövid idő alatt vált előbb az erdélyi, majd az egész Kárpát-medencei magyarság egyik legnépszerűbb zenekarává.

Már tíz éve járjuk ezt az utat, mégis azt hiszem, hogy csak most kezdődik el igazán. Még ott vannak a csillagok, amiket bizony le kell hozni. Minden zenekar számára vannak mérföldkövek és olyan kerek számok, amik csak egyszer következnek be egy életöltő alatt

– magyarázta Bagossy Norbert. Mint fogalmazott, a jubileumi koncert kiemelten fontos pillanat lesz számukra, új dalokkal, új látvánnyal és sok meglepetéssel készülnek.

(Borítókép: A Bagossy Brothers Company koncertet ad 2022. augusztus 18-án. Fotó: Papajcsik Péter / Index)