Újraindul a Victoria’s Secret Fashion Show

2023.03.08. 07:26
A híres márka pénzügyi vezetője elmondta, négy év kihagyás után a Victoria’s Secret Fashion Show megújulva tér vissza. A Victoria’s Secret hivatalos modellje többek között Palvin Barbara, aki korábban rendszeresen fellépett a bemutatókon is.

A divatvilág valaha ikonikus Victoria’s Secret Fashion Show-ja visszatér – közölte a The Hollywood Reporter. A márka számos botrányt megélt az utóbbi pár évben, de most négy év szünet után visszatér.

A Victoria’s Secret szóvivője úgy nyilatkozott, a márka folyamatosan újít és ötletel, hogy továbbra is a vásárlóit helyezze előtérbe és megerősítse elkötelezettségét az egyedi nők támogatására.

A kijelentés előzménye, hogy az amerikai fehérnemű-vállalatot számos vád érte az elmúlt években, amelyek miatt a híres bemutatóját is meg kellett szüntetnie. A támadások között szerepelt, hogy a márka nem eléggé nyitott a teltebb vagy idősebb nők irányába, ráadásul a kismamáknak sem gyárt termékeket.

Nagy botrány volt

2019 novemberében a Victoria’s Secret Fashion Show elmaradt a márkát övező számos botrány miatt, többek között a Victoria’s Secret korábbi vezetője, a néhai Jeffrey Epstein miatt, akit azzal vádoltak, hogy kiskorút zaklatott.

Hónapokkal később, 2020 februárjában a vállalat újabb botrányt ért meg. Mint írtuk, Ed Razek, a márka volt marketingigazgatója úgy nyilatkozott, a vállalat nem alkalmaz transznemű és teltebb nőket, hiszen akkor nem marad meg a fantáziavilág, amelyben szerinte csak a vékony nőknek van helyük.

A NYILATKOZAT UTÁN A BRAND NÉPSZERŰSÉGE BEZUHANT, AZ IKONIKUS DIVATBEMUTATÓK NÉZETTSÉGE A FELÉRE CSÖKKENT, EZÉRT AZ ANGYALSZÁRNYAS FELVONULÁSOK IS MEGSZŰNTEK.

A márka viszont megrázta magát, kivált az L Brands anyavállalatából, bejelentette giga részvény-visszavásárlási programját, és saját oldalukon több új márka megjelenésének adtak teret. Mostanra pedig világhírű divatbemutatójukat is újra tudták indítani.

Palvin Barbara is a márka képviselője volt

Palvin Barbarát 2019-ben a Victoria’s Secret angyalának választották, vagyis hivatalosan is a márka modellje lett, ezzel ő volt az első magyar, aki elnyerte ezt a titulust.

A modell azonban a lehető legrosszabbkor került a márkához, hiszen a cég körüli botrányok miatt elmaradt a híres show. Palvin a márka kampányaiban azonban azóta is rendszeresen szerepel, amelyekről számos képet oszt meg közösségi oldalán.