Billie Eilish egy thrillerben debütált színészként

GettyImages-1473131078
2023.03.18. 10:01
Billie Eilish zenés dokumentumfilmben szerepelt, és a Simpson család egyik epizódjában is hallhattuk a hangját, de most először szerepelt színészként egy eredeti forgatókönyvvel rendelkező sorozatban.

Donald Glover új, hétrészes thrillersorozatának, a Swarmnak egy epizódjában bukkant fel a fiatal énekesnő.

A Prime Videón március 17-étől nézhető, Dominique Fishback főszereplésével készült sorozatban egy elgyötört fiatal nőt láthatunk, akinek a popsztár Ni'Jah iránti megszállottsága erőszakos fordulatot vesz. Csütörtökön Eilish, aki nemrégiben az internethez fűződő bonyolult kapcsolatáról vallott, az Instagramra rakott ki egy részt a filmből, amelyben ő és a főszereplő karaktere beszélget.

Eilish teljesítménye nagy tetszést aratott követői között, ömlöttek a pozitív kommentek az epizód alá. Gracie Abrams énekesnő a következőket írta: „Ó, megszállott lettem”, Kathryn Newton színésznő pedig izgatottságában annyit  tudott csak mondani: „Omgggg”.

A Swarm alkotótársa, Janine Nabers szerint Carmen Cuba castingrendező választotta ki az énekesnőt a szerepre. Nabers úgy nyilatkozott a Rolling Stone–nak, hogy Cuba vetette fel Eilisht mint lehetséges színészt, bár ő kérdezte, hogy miben volt eddig, de hiába, hiszen Eilishnek ez az első szerepe a tévéképernyőn – de nem bánták meg.

Korábban az Index is beszámolt arról, hogy Billie Eilish 2023-ban a Sziget Fesztiválon is fellép.

(Borítókép: Billie Eilish 2023. március 12-én. Fotó: Leon Bennett / FilmMagic / Getty Images)