Ambrus Attila ismét alkohollal oldja a stresszt

2023.03.25. 15:02
A volt Viszkis rengeteget dolgozik keramikusként, minimum napi 12 óra a munkaideje. Úgy mondta, örül, hogy sok megrendelést kap, viszont olyan az élete, mint egy diliház. Bevallotta: a munkával járó stressz miatt gyakran néz a pohár fenekére.

Ambrus Attila, az egykori Viszkis korábban úgy nyilatkozott, hogy egy életre lemondott az alkoholról, és próbálja visszafogni az alkoholfogyasztását.

Most viszont arról beszélt: ugyan 13 évig tiszta volt az elzárása miatt, a szabadulást követően újra hamar az üveg után nyúlt. 

Az egykori viszkis rabló beismerte, hogy a stresszt továbbra is alkohollal oldja.

Ambrus Attila elmondta, hogy a munka és a stressz miatt kezdett el ismét alkoholt fogyasztani. „Ezt nem lehet másképp bírni” – vallotta be a Borsnak nyilatkozva. Mint mondta, az ital segít neki, hogy kisimuljanak az idegei. 

Napi 18-20 órákat dolgozik

Ambrus a börtönben kitanulta a kerámiakészítést, amit szabadulása óta főállásban űz. Elmondta, hogy kemény munkájának köszönhetően számos alkalommal kap online megrendeléseket, valamint felkéréseket – például önkormányzatoktól és iskoláktól – csapatépítők megtartására. Kijelentette továbbá: habár nyugodt, hogy olyan munkája van, amiből eltarthatja a családját, azonban fizikailag és lelkileg is nagyon megterhelőek a napjai. 

Próbálok sportolni, de valóban sok feladat áll előttem. Hétvégén workshopom van, csapatépítőkkel is készülök önkormányzatok és iskolák meghívásának köszönhetően, vásárokra járok, és emellett egyedi rendeléseket készítek. Tényleg olyan az életem, mint egy diliház

– mesélte Ambrus Attila, hozzátéve: nagyon hálás, amiért sok munkája van, de azt is bevallotta, sokszor nagyon nehezen bírja a hajtást.

Elmondása szerint gyakran előfordul, hogy napi 18-20 órát dolgozik, de könnyebb napjain is 12 órát. Ezenfelül pedig két kisebb gyerekére is szeretne időt fordítani.

Nálam az a probléma, hogy piacozok, és nagyon sokfelé járok, ahol időnként piával kínálnak. Nem mondom, hogy a piacon nem iszom, mert ezt nem lehet másképp bírni

– mondta, majd hozzátette: „annyi meló van, hogy a pia, úgymond, egy szelep, ahogy a sport is”. Végül arról is beszélt: most az a célja, hogy életében először elutazhasson nyaralni a családjával.