Bennégtek a házi kedvencek a Grace klinika sztárjának házában

2023.04.04. 20:16
Tűz pusztította el a Grace klinikából ismert Caterina Scorsone házát. A sorozat egykori főszereplője Instagramon számolt be a tragikus eseményről.

Scorsone és családja sértetlenül megúszta az esetet, négy háziállatuk viszont – három macska és egy kutya – odaveszett a lángokban.

A színésznő egy hosszú Instagram-bejegyzésben írt minderről, amelyben az otthona maradványairól készült fotó mellett az állatokról készült korábbi fényképeket is megosztott. 

„Néhány hónappal ezelőtt leégett a házam. Miközben a gyerekeimet lefekvéshez készítettem a fürdőszobában, füst kezdett felszivárogni a kád körüli fugán. Amikor lenéztem a folyosóra, már sűrű, fekete füst alakult ki, ami betöltötte az egész házat.”

Egy dolog a tűzesetekről: gyorsan történnek. Körülbelül két percem volt arra, hogy kivigyem a három gyerekemet a házból, és mezítláb elmeneküljünk. De kijutottunk. És ezért örökké hálás vagyok. Szívszorító módon mind a négy háziállatunkat elvesztettük. Még mindig nem vagyunk túl ezen a veszteségen, de szerencsések vagyunk, hogy egyáltalán szerethettük őket

– olvasható Caterina Scorsone bejegyzésében.