Judy válik, ez volt az utolsó csepp a pohárban

2023.04.13. 07:21
Tizennégy év után véget ért Judy és Molnár Balázs kapcsolata. Az énekesnő elmondta, sokáig küzdöttek a házasság megmentéséért, de úgy érezte, a kettejük közötti távolság már nem visszafordítható. A döntésben pszichológusa segített.

Judy, a Groovehouse együttes énekesnője nemrég bejelentette, hogy elválik férjétől, és már beadta a válókeresetet. Mint a Story magazinnak elmondta, már a második válásának néz elébe, és bízik benne, hogy sikerül békésen megoldaniuk. Mivel 14 évig voltak együtt, és egy gyermekük is van, nagyon sok minden köti őket össze – fogalmazott.

Már értem az embereket, akik azt mondják, nem mernek lépni. Hiába nincsenek már érzések, egyszerűen a megszokás egy akkora erő, hogy odaláncol a másikhoz

– tette hozzá.

Az utolsó csepp a pohárban

24.hu által szemlézett magazinban kifejtette, hogy kislányuk, Maja egészségügyi állapotának romlása volt az utolsó csepp a pohárban. Úgy érezte, hogy lánya tovább fog sérülni testileg és lelkileg is, ha tovább kell néznie, hogy édesanyját mennyire rombolja a rossz házassága.

Judy azt is elmondta, hogy már öt éve nincs rendben valami közte és férje között. Kifejtette, hogy ő a kezdetektől támogatta férje önmegvalósítását, ám Molnár Balázs időközben elfeledkezett a közös céljaikról. Mint fogalmazott, elhidegültek egymástól, és rutinszerűvé vált a házaséletük.

Egyszer csak azon kaptam magam, hogy csak élek valaki mellett, akivel nem is vagyunk együtt

– mondta, hozzátéve, hogy mivel nagyon szerette, behunyta a szemét és mindent elnyomott magában. Hosszú évek és szakemberek segítsége kellett ahhoz, hogy rájöjjön, méltatlan lenne benne maradnia ebben a házasságban.

Pszichológus segített

Végül pszichológusa segített abban, hogy belássa, már nem működnek jól a férjével. Bevallása szerint még párterapeutánál is voltak, mivel férje időközben elkezdett küzdeni érte. „Bárcsak ne tettük volna” – mondta.

Lényegében sem mint nő, sem mint anya, sem mint feleség nem feleltem meg neki

– fogalmazott az énekesnő.

Később Molnár Balázs szintén külső segítséget kért, és közeledni kezdett, de Judy akkor már érezte, hogy a kettejük közötti távolság nem visszafordítható. Az énekesnő elmondta, kapcsolatuk jelenleg hullámzó, de már túl van a férjén. „És bár jövőre 50 éves leszek, hiszek még a boldogságban, és vágyom is rá, hogy szeressenek” – zárta sorait Judy.