Elfajult Tóth Andi ügye, napi több száz gyűlölködő üzenetet kap

2023.04.15. 12:14
Beleszálltak a kommentelők Tóth Andiba, az énekesnő rosszakarói napi több száz levéllel árasztják el a képei alatt lévő kommentszekciót, de privát üzenetben sem kímélik őt. Olyannyira elfajult a helyzet, hogy az egyik ismerőse szerint kiképezteti a kutyáját arra az esetre, ha valaki rátámadna.

Az elmúlt hetekben folyamatosan a hírekben szerepelt Tóth Andi, aki főként szakításával, karrierjének befejezésével és a nem mindennapi öltözékeivel került a középpontba. A dolgok azonban kezdenek elfajulni, az énekesnő napi több száz gyűlölködő üzenetet kap.

  • Mint egy kukás, úgy nézel ki!
  • Beképzelt zűrös személyiség, megjátssza magát, ha lenyugodna, sokkal jobban szeretnék. Ezt a nőt követni baromság.
  • Mint egy élőhalott… borzalom. Hogy fogsz kinézni 35-40 évesen, ha már most egy kriptaszökevény vagy…
  • Tényleg ocsmány egy állat vagy!
  • Köszönjük, hogy abbahagyod az éneklést. Reméljük, a médiából is kivonulsz

– ilyen és ehhez hasonló üzenetek százai jelennek meg naponta Tóth Andi közösségimédiás-képei alatt.

A tények.hu arról ír, az énekesnőt napi szinten érik atrocitások, és nemcsak kommentekben, hanem különböző üzenetekben is rengeteg támadással kell szembenéznie. Tehet szinte bármit, utálói mindenbe képesek belekötni.

Visszavonulás és szakítás

Tóth Andi március elején jelentette be, hogy végleg felhagy énekesi karrierjével. Mint kifejtette, úgy érzi, nem találja meg a hangját a dalaiban, és zavarja, hogy sosem azokról szólnak a hírek, hanem mindig csak a magánéletéről. Visszavonulása előtt viszont meg akarta jelentetni a még ki nem adott dalait egy albumon, ami össze is jött neki április elején.

Emellett március végén robbant a hír, hogy Marics Petivel szakítottak, így vitték végig a Sztárban sztár forgatását is, azonban az énekesnő állítása szerint a ValMar énekese megnehezítette a forgatást.

Kiképzik a kutyáját, ha baj történne

Az őt ért sorozatos támadások miatt komoly döntést hozott az énekesnő, mesélte az egyik ismerőse, aki szerint a kutyája gondoskodik Tóth Andi biztonságáról.

Naponta kapja a fenyegetéseket, ezért kell valaki, aki megvédi őt. Úgy tudom, hogy a kutyáját hamarosan kiképezik arra, hogy bármilyen szituációban megvédje őt. Akár egy támadóval szemben is

– árulta el ismerőse.