Sokkoló videó került elő a Jeremy Rennert ért baleset utáni percekről

GettyImages-1251552339
2023.04.18. 12:03
A hóekével elgázolt Jeremy Rennerhez kiérkező rendőrök és mentősök heroikus küzdelméről közölt felvételt a TMZ. A rendőrségi testkamerával rögzített felvételeken jól láthatók a baleset utáni percek, így az is, ahogyan a kiérkező orvosok hogyan próbálják megmenteni a színész életét, valamint az, ahogyan Renner unokaöccse sokkos állapotban ecseteli a helyszínelőknek a baleset körülményeit.

Amint arról korábban az Index is írt, a népszerű hollywoodi színész, Jeremy Renner még január elején súlyosan megsérült egy balesetben, miután egy hókotró elsodorta, aminek következtében kritikus, de stabil állapotban vitték kórházba.

A Jeremy Renner hókotróbalesete után mindössze percekkel készült új felvételeken az látható, ahogyan a súlyosan megsérült színészt egy csapat orvos veszi körül, akik láthatóan nagy sietségben igyekeznek stabilizálni Renner állapotát, azaz az élete megmentésén dolgoznak.

A mentési műveletet egy rendőrségi testkamera rögzítette. A képsorokon a kitakarás ellenére jól kivehető, hogy a súlyosan megsérült Renner a földön van, öt elsősegélynyújtó pedig a stabilizálásán dolgozik – tette közzé a felvételt a TMZ.

A szürreális jelenetsor során egy hatalmas vértócsa is látható azon a helyen, ahol a hókotró elgázolta a színészt, jól kivehető, hogy rengeteg vért vesztett. A rendőrségi felvételeken az is látható, ahogy a színész unokaöccse a helyszínre kiérkező rendőröknek elmagyarázza a történteket, és részletesen elmesélte. 

Mint az ismeretes, később kiderült, hogy Renner rendkívül súlyos sérüléseket szenvedett, 30 csontja eltört, több műtéten átesett, hetekig az intenzív osztályon kezelték – életét, és gyors felépülését pedig jó eséllyel csak a most közzétett videón látható gyors és szakszerű orvosi beavatkozásnak köszönheti. 

(Borítókép. Jeremy Renner 2023. április 10-én Los Angelesben. Fotó: Hollywood To You / Star Max/ GC Images)