Woody Harrelson megerősítette: valóban testvérek lehetnek Matthew McConaughey-vel

GettyImages-82653718
2023.04.20. 10:15
A két színész véletlenül szerzett tudomást arról, hogy McConaughey édesanyja ismerte Woody Harrelson édesapját. Mivel nagyon hasonítanak egymásra, felvetődött, hogy akár testvérek is lehetnek, ezt egy DNS-teszt döntheti el.

Matthew McConaughey a napokban számolt be arról, hogy saját bevallása szerint a közte és a szintén színész Woody Harrelson között lévő kísérteties hasonlóság amiatt lehet, mivel testvérek. McConaughey és Harrelson egyébként nagyon jó barátok, és pár éve együtt mentek nyaralni Görögországba, velük tartott előbbi édesanyja is, aki ott közölte velük, hogy ismerte Harrelson édesapját.

Megpróbáltuk kideríteni, mit is jelenthetett ez az ismertem, osztottunk-szoroztunk, és rá kellett jönnünk, hogy Woody apukája épp katonai szabadságon volt, amikor az én szüleim másodszor váltak. Aztán van néhány lehetséges nyugta egy nyugat-texasi helyről, ahol elképzelhető, hogy volt valami összeröffenés, egy találkozó vagy egy ismerkedős pillanat

– mondta McConaughey, hozzátéve, egyelőre nem szeretne DNS-vizsgálatot csináltatni, mivel tart attól, hogy kiderül, 53 évig más férfit hitt az apjának.

Az igen vad elmélettel kapcsolatban Woody Harrelson néhány napja a Late Show with Stephen Colbert című műsorban nyilatkozott, megerősítve pályatársa állításait. Elmondása szerint ő ragaszkodna a DNS-teszt elvégzéséhez, viszont McConaughey kissé visszakozik. 

Csak annyit mondok, hogy van némi igazságtartalma ennek a feltevésnek, mert beszéltünk Matthew anyjával, és egyszerre tudatta ezt velünk. Ez elég nagy őrültség

mondta.

Harrelson megjegyezte, akkor bújt ki a szög a zsákból, amikor a nyaraláson a megbánásról beszélgettek, amivel kapcsolatban kifejtette, furának találja, hogy édesapja sosem bánt meg semmit, mire McConaughey édesanyja kibökte, hogy ismerte őt.

Szeretnénk elmenni egy DNS-tesztre, de Matthew számára ez sokkal nagyobb jelentőséggel bír. Mármint úgy érzi, hogy ezzel elveszíti az apját. Úgy gondolom, hogy ez nem így van, csak egy másik apát és testvért kap

– jelentette ki.

(Borítókép: Matthew McConaughey és Woody Harrelson 2008. szeptember 3-án a texasi Austinban. Fotó: Gary Miller / Getty Images)