Véget ért a varázslat, csúnya válás előtt áll a Bűbájos Boszorkák sztárja

2023.04.22. 10:00 Módosítva: 2023.04.22. 10:06
11 év házasság után válik férjétől Shannen Doherty, a Bűbájos boszorkák egykori sztárja, a pár január óta él külön. A szakítás hátterében valószínűleg egy harmadik fél áll.

Még 2011 októberében házasodott össze Shannen Doherty férjével, Kurt Iswarienkóval. A Bűbájos boszorkák egykori sztárja – aki a sorozatban a három főszereplőnő közül Prue Halliwellt alakította – 2023. április 21-én, pénteken adta be a válókeresetet Los Angelesben – számolt be róla a TMZ. A január óta külön élő párnak nem volt közös gyermeke.

Leslie Sloane, Doherty képviselője azt mondta a TMZ-nek, hogy:

A válás volt az utolsó, amit Shannen akart. Sajnos úgy érezte, hogy sincs más lehetőség. Lépjenek nyugodtan kapcsolatba Kurt ügynökével a PICTUREKID-nél, Collier Grimmel, mivel ő is közvetlenül érintett.

A párhoz közel álló források szerint Doherty korántsem viseli jól a válást, mely egészségügyi szempontból is megterheli. Az eddigi fejlemények alapján a folyamat egyáltalán nem zökkenőmentes, ami tovább rontja a helyzetet. A színésznő tartásdíjat kér férjétől, melynek nehézsége, hogy a TMZ értesülései szerint a pár nem írt alá erre vonatkozó házassági szerződést.

Korának sikersorozata

Iswarienko Doherty harmadik férje. Az elsővel még televíziós sikertörténete előtt vált el (1993–1994.), a másodikkal pedig már a szériából való kiválás után házasodott össze (2002–2003.). Mindkét kapcsolat nagyjából egy évig tartott.

A Bűbájos boszorkák sorozat 1998-ban indult, és nyolc évadot készítettek belőle. Shannen Doherty három évadon keresztül alakította a nővérek közül a legidősebbet, Pure Halliwellt, mielőtt karakterét kiírták volna a sorozatból.

A széria népszerűségét számos díj és rekord is mutatja.

Saját korában a Bűbájos boszorkák lett a leghosszabban sugárzott, órányi epizódokból felépülő, kizárólag női főszereplőket tartalmazó sorozat, mielőtt 2012-ben a Született feleségek letaszította a trónról. Ezen felül több csatornán belüli rekordot is megdöntött az adónál, a Warner Brothers Television Networknél, ahol 1998-ban elkezdték sugározni – legyen szó nézettségről vagy bevételről.