Május közepétől újra a képernyőn Istenes Bence

2023.04.27. 13:43
A műsorvezető a Tippelj és vidd el! házigazdája lesz, amiben a versenyzők igen értékes nyereményeket vihetnek haza, ha jól játszanak.

Újabb feladatot kapott az RTL-től Istenes Bence, akit legutóbb a Tehetség első látásra című vetélkedő műsorvezetőjeként láthattak a nézők, azonban most ismét ebben a formátumban fog jeleskedni.

A csatorna ugyanis képernyőre viszi a kereskedelmi televíziózás legrégebben műsoron lévő vetélkedőjét, a Tippelj és vidd el!-t, amelynek Istenes lesz a házigazdája. Az RTL szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye szerint a műsor május 15-től minden hétköznap este lesz megtekinthető a tévéképernyőn. 

Ahogy a közleményben megfogalmazták, a játékosokat és a nézőket Istenes Bence és három segítője várja majd május 15-től. A játékosok a stúdióban helyet foglaló nézők közül kerülnek majd ki. A kiválasztottaknak – akik a „Gyere játszani!” felszólítás után kerülnek be a játékba – az a feladatuk, hogy minél pontosabban megtippeljék a felsorakoztatott termékek értékét. 

Mint Istenes Bence a műsorral kapcsolatban a korábbiakban kifejtette: „A Tippelj és vidd el! nagyon szórakoztató formátum, és azért is izgalmas, mert nem tudásalapú vetélkedő. Rengeteg értékes nyeremény várja majd a játékosokat a stúdióban, és szinte biztos, hogy üres kézzel semelyikük sem távozik majd.”