Teljesen váratlanul érte az ATV új híradósát a felkérés

2023.04.29. 12:25
Május elsejétől az ATV híradós műsorvezetői csapata Köböl Anitával bővül, aki most elárulta: teljesen váratlanul érte őt a felkérés. Arról is beszélt, hogy nagy tisztelettel és alázattal készül az új kihívásra.

Mint megírtuk, Stohl Luca egy időre elbúcsúzott a műsorvezetéstől, hogy innentől kezdve születendő gyermekére koncentrálhasson. Az is kiderült, hogy május elsejétől Köböl Anitával bővül az ATV híradós műsorvezetői csapata.

A naphire.hu telefonon utolérte a frissen kinevezett híradóst, aki elmondta, teljesen váratlanul érte őt a felkérés. Ugyanakkor nagyon örül neki, és büszkeséggel tölti el, hiszen Nemes Anna, Tóth Géza és Gajdos Tamás mellett fog feltűnni a képernyőn.

Kifejtette azt is, hogy még a felkérés után sem volt magától értetődő, hogy megkapja az állást, ugyanis részt kellett vennie egy castingon, valamint volt egy próbafelvétel, és ezután döntöttek úgy, hogy alkalmas a feladatra.

Mostantól azonban a Híradóban egy érzelemmentesebb Anitát látnak majd a nézők. Ez egy kötött, szigorúbb műfaj, egy sokkal komolyabb kiállás. A Híradó egy nívó, mindig is a szakma csúcsát jelentette, és én kellő tisztelettel és alázattal állok a feladat elé

– fogalmazott.

Köböl Anita azt is elmondta, hogy az új pozíció miatt teljesen át kell szerveznie majd az életét. Mivel kislányát egyedül neveli, ezért a szülei segítségére és támogatására is szüksége lesz.