Szakított Cher és 39 évvel fiatalabb párja

GettyImages-1482736913
2023.05.02. 16:11
A TMZ értesülései szerint szakított Cher és 39 évvel fiatalabb párja, Alexander „A.E.” Edwards, valamint a lap forrásai tisztázták azt a korábbi pletykát is, miszerint a férfi eljegyezte az énekesnőt.

A párhoz közel álló források arról számoltak be a TMZ-nek, hogy Cher és Alexander Edwards néhány hete vetett véget kapcsolatának, bár azt egyelőre nem tudni, miért döntöttek úgy, hogy külön folytatják életüket, illetve azt sem, hogy ki szakított kivel.

A portál forrásai továbbá arról számoltak be, hogy Edwards nem jegyezte el karácsonykor a 76 éves énekesnőt. Cher karácsonykor egy hatalmas gyémántgyűrűről posztolt közösségi oldalán, a képet látva pedig sokakban felmerült a gyanú, hogy az akkor még csak néhány hónapja együtt lévő páros szorosabbra fűzhette viszonyát.

Ezt a feltételezést erősítette meg Cher januári kijelentése, aki arról beszélt: valóban egy eljegyzési gyűrűről posztolt Twitteren, mostanra viszont világossá vált, hogy csak tréfa volt az egész.

Az énekesnő utóbbi pár hónapja nagyon húzós volt, december elején veszítette el édesanyját. Az asszonynak visszatérő egészségügyi problémái voltak, néhány hónappal halála előtt tüdőgyulladással került kórházba.

(Borítókép: Cher 2023. április 16-án Los Angelesben. Fotó: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images)