A „dubajozós modellek perében” tanúskodott Hódi Pamela

2023.05.04. 20:02
Hódi Pamela is tanú volt abban a perben, amely vádja szerint magyar lányokat közvetítettek ki külföldi hoszteszmunkákra. A vád szerint a munkához hozzátartozott szexuális szolgáltatások nyújtása is. Bár a celeb is hoszteszkedett, állítása szerint nem végzett prostitúciós munkát.

Még 2013-ban emeltek vádat abban az ügyben, amelyben most Hódi Pamela is tanúskodott.

Belföldre és számos külföldi országba, zömmel ottani méltóságoknak közvetített magyar lányokat egy bűnözői csoport. A csoport 2009 óta közvetített lányokat afrikai, ázsiai, távol-keleti egzotikus országokba, különösen az Egyesült Arab Emírségekbe, Marokkóba, Libanonba, a Seychelle-szigetekre, valamint több európai országba, hogy ott a megrendelők részére szexuális szolgáltatást nyújtsanak. A csoport egyik tagja emellett belföldön is közvetítette a lányokat, ugyancsak szexuális szolgáltatás nyújtására.

A Magyarországon élő K. Zoltán és P. Szilvia szervezői munkáját az Egyesült Arab Emírségekben élő Sz. Vivien koordinálta. Az ügyfelek „szinte kizárólag a közel-keleti térség gazdag méltóságai köréből” kerültek ki, akik többnyire előzetesen e-mailben az Sz. Viviennek kijuttatott portfóliós anyagból választhatták ki és rendelhették meg a nekik tetsző prostituáltakat.

Hódi Pamela is hoszteszkedett

A május 4-i, csütörtöki tárgyaláson a Pesti Központi Kerületi Bíróságra idézték be tanúnak Hódi Pamelát, Berki Krisztián volt párját, aki az ügyvédje kíséretében jelent meg a bíróságon – írja a Blikk.

Az ügyvéd kérte, hogy zárt ülést tartsanak, mivel ügyfele ma már édesanya és feleség, az ügy pedig sérti a jó hírét és a magánéletét. A bíróság elutasította ezt, arra hivatkozva, hogy eddig is nyilvános volt a tárgyalás, illetve kép- és hangfelvétel készítése egyébként sem engedélyezett a tárgyaláson.

Hódi Pamela a tárgyaláson elmondta: K. Zoltán tizennégy éve hoszteszmunkát ajánlott neki, ő pedig ő pedig élt e lehetőséggel. Pamela a meghallgatáson úgy nyilatkozott, 2010 környékén dolgozott külföldön K. Zoltán közvetítése révén.

Elmondása szerint abban az időszakban Marokkóba, Mexikóba, Bejrútba és Svájcba közvetítették ki, hol egyedül, hol pedig több lánnyal is. A feladatai közé elmondása szerint az tartozott, hogy kedvesnek kellett lennie, mosolyogni, pezsgőt kínálni, beszélgetni.

A munka azonban fájdalmakat is okozott, ugyanis elmondása szerint „konkrétan térdfájásig” kellett a kanapén ülnie a rendezvényeken.

Pamela hotelekben szállt meg, és sem a repülőjegyért, sem a szállásért nem kellett soha fizetnie, azt a közvetítői cég állta. 

Azt határozottan tagadta, hogy prostitúciós munkát végzett volna, de nem tudja, a többiek mit csináltak, mert ő zárkózott, nehezen barátkozó személyiség.

A szervezet tagjai egyébként „fotózás” álnéven nevezték a szexuális szolgáltatások nyújtását a beszélgetéseikben, üzenetváltásaikban.