Megvan Az álommeló győztese, gazdára talált a több millió forintos főnyeremény

2023.05.13. 07:07
Pénteken ért véget az RTL-en futó üzleti reality, amelyben a Cápák között című műsorból ismert milliárdos vállalkozó, Balogh Levente keresett maga mellé elnöki asszisztenst. A versenyzők hat héten át vívtak szoros küzdelmet egymással a bruttó 3 millió forintos fizetéssel járó álommelóért.

A műsor fináléjába a két legjobb versenyző, Vajtó Detti és Keserű Balázs jutott. Balogh Levente és segítői a végső döntés előtt még meghallgatták a jelölteket, akiknek egy kampánybeszédet kellett tartaniuk arról, hogy miért őket válassza az ismert milliárdos – számolt be róla az RTL.

Balogh Levente döntése alapján végül Keserű Balázs kapta az elnöki asszisztensi pozíciót,

egyúttal elnyerte az egyéves munkaszerződést havi bruttó hárommillió forintért, vagyis összesen bruttó 36 millió forintért, céges autóval és telefonnal együtt.

Keserű Balázs nagy dicsőségnek és egyben felelősségnek is nevezte a lehetőséget. Vajtó Detti ugyan lemaradt az álommelóról, de pozitívan tekint a jövőbe, és úgy gondolja, hogy nagyon sok lehetősége nyílik a műsor után.

Balogh Levente és segítői, Farmosi Larisza és Krasznai István pezsgővel ünnepelték meg Az álommeló reality nyertesét, Keserű Balázst.

Az emberi oldal kiemelt tényező Balogh Leventénél  

Ahogy korábban megírtuk, a Szentkirályi Ásványvíz Kft. alapítója Az Álommeló című műsor kapcsán elmondta, hogy a jelölteket nem lehet fejvadásszal kerestetni, mert akit ajánlanak, az lehet, hogy szakmailag jó, de emberileg nem biztos. „Márpedig az emberi oldal nagyon fontos, ha valaki mellettem, a közelemben dolgozik” – tette hozzá.

Balogh Levente az Index kérdésére azt is elmondta, ledöbbent, amikor az első felvételen találkozott a jelentkezőkkel: nagyjából 180-an vártak rá, mind jól öltözött, ápolt, intelligens férfiak és nők voltak, és így, utólag úgy gondolja, bár a műsornak egy győztese lehetett csak, a top 50-be bekerült játékosok közül üzleti asszisztens pozícióra azért még lehetett volna válogatni.

Azt is megjegyezte, voltak olyan karakterek, akiket kifejezetten szórakoztatónak talált a forgatások alatt.