Szívszorító bejegyzést közölt Bruce Willis felesége, miután ihletet kapott egy filmtől

2023.05.19. 14:55
Még 2022 márciusában jelent meg a hír arról, hogy a Die Hard-filmek főszereplőjeként is ismert Bruce Willis színész demenciával küzd. A 68 éves sztár felesége nemrég egy olyan bejegyzést tett közzé, ami számára is erőt ad ahhoz, hogy szembenézzen a férje betegsége miatti küzdelemmel.

Emma Heming Willis szerint rendkívül kevés kezelési lehetőség van arra, hogy javítsák a demenciával küzdő 68 éves férjének az állapotát – számolt be róla a Mirror.

Ha a demencia világában élsz, tudod, hogy a lehetőségek szűkösek.

– írta az Instagram-oldalán Bruce Willis felesége.

A bejegyzést azután tette közzé, hogy megnézte a Little Empty Boxes című dokumentumfilmet. A történetben a filmkészítő, Max Lugavere édesanyjának demenciával való küzdelmét mutatják be.

„Vannak, akik nem dőlnek hátra, és ez az, ami változást idézhet elő. Tegnap este ennek a csodának lehettem szemtanúja” – írta Emm Heming Willis, majd hozzátette, hogy inspiráló számára, ahogy egészségügyi szakértők bevonásával próbálják megválaszolni a felmerülő kérdéseket.

A feleség úgy véli, egy igazi áldás, hogy a film készítője megosztotta másokkal is a demenciával kapcsolatos tapasztalatait.

Mint írtuk, Bruce Willis egészségi állapota az elmúlt években folyamatosan romlott. Hollywood egyik legfényesebb csillaga már egy ideje felhagyott a színészettel, miután először afáziát, később pedig frontotemporális demenciát diagnosztizáltak nála.