A színpadon esett össze az ismert énekesnő a sydney-i operaházban

2023.06.04. 15:46
Mindössze három dalt tudott elénekelni az az amerikai énekesnő, Ethel Cain, aki a sydney-i operaházban való fellépése közben a színpadon lett rosszul.

Igencsak megijesztette az ausztrál rajongókat a 25 éves Ethel Cain, aki a május 26-tól június 17-ig tartó, a sydney-i operaházban megrendezett Vivid fesztivál fellépői között tudhatta magát. A floridai születésű énekesnő egyik koncertje szombaton volt, ám három számnál tovább nem tartott a fellépés, mivel az előadó az A House in Nebraska című dalának eléneklése közben elájult a színpadon.

A szervezők azonnal a segítségére siettek, és levezették őt a színpadról, majd attól tartva, hogy rosszabbodhat az állapota, törölték a koncert hátralévő részét. A fanok többsége a csalódottság mellett némi aggodalmat is érezhetett, mivel ezt követően semmilyen információt nem kaptak arról, hogy van az előadó. 

Cain végül az Instagram-oldalán jelentkezett egy 24 órán át elérhető történettel, amelyben megnyugtatta a rajongóit afelől, hogy jól van, illetve bővebben kifejtette, mivel okolható az összeesése a fellépés közben.

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam befejezni a koncertet tegnap este. A turnézás és az utazás végül kifogott rajtam. Ma már jobban érzem magam, és izgatott vagyok az esti előadás miatt 

írta közösségi oldalán.

Mint megjegyezte, reméli, hogy a közeljövőben kárpótolhatja azon ausztrál rajongókat, akik a szombati koncertjére mentek el, mivel június 2-án, 3-án és 4-én is fellépett a sydney-i operaházban.