Az RTL-en tér vissza a magyarok egyik kedvenc game show-ja

2023.06.05. 12:09
Jó eséllyel még idén a képernyőkre tűzi az Activity új változatát az RTL, ami először lesz látható a csatorna képernyőjén, és elmondásuk szerint minden eddiginél nagyobb házibuli-hangulatot fog kelteni.

A TV2 és a LifeTV után az RTL is képernyőre tűzi a magyarok egyik kedvenc vetélkedőjét, az Activityt, mely a méltán híres társasjáték televíziós adaptációja.

A legendás vetélkedőben a hazai hírességek, humoristák, képernyősök és influenszerek legjava méri össze tudását és teszi próbára a nézők rekeszizmait

– olvasható a csatorna által kiküldött sajtóközleményben, melyből az is kiderül, hogy a műsort a Showder Klub csapata készíti Kovács Kristóf producer vezetésével, ráadásul ugyanazzal a stábbal, amelyik a korábban sikerrel futó szériát is gyártotta.

A vadonatúj adásokban a párok 5 millió forintért küzdenek majd. A játékokat természetesen az alap Activity ihlette, de a produkció mindegyiket megfűszerezte némi őrülettel, nem kevés házibuli-hangulattal és nem utolsósorban rengeteg humorral – fogalmaz az RTL.

Az Activity most először lesz látható az RTL képernyőjén. A műsor korábban Extrém Activity néven a TV2-n futott Liptai Claudia műsorvezetésével, majd a LifeTV-re költözött, ahol már Ábel Anita felelt a hangulatért.

Mint kiderült, a forgatások már most zajlanak, azt azonban egyelőre még nem tudni, hogy a csatorna pontosan mikor tűzi képernyőre az új vetélkedőt.