Meghalt a Breaking Bad 52 éves színésze

2023.06.10. 14:11
Álmában szívrohamot kapott, és meghalt a Breaking Bad, azaz Totál szívás című népszerű sorozatból ismert 52 éves színész-komikus, Mike Batayeh.

Mike Batayeh színészként és komikusként is népszerű volt, a Breaking Bad rajongói csak Gustavo hírhedt mosodájának menedzsereként ismerték és emlegették. Haláláról a TMZ értesült.

A lapot a család értesítette a színész haláláról, elmondásuk szerint Batayeh június 1-jén halt meg szívrohamban, amikor michigani otthonában aludt. Nővére, Diane állítása szerint testvére halála az összes családtagot és a barátokat is megdöbbentette, hiszen a férfinak korábban sosem voltak diagnosztizált szívproblémái.

Nagyon fog hiányozni azoknak, akik szerették, és főként az a képessége, amellyel sokaknak nevetést csalt az arcára, és örömet okozott

– írta közleményében a család.

Mike Batayeh 2011 és 2012 között három epizódban szerepelt a díjnyertes sorozatban mint Dennis Markowski, a Lavandería Brillante ipari mosoda menedzsere. A Gustavo Fring tulajdonában lévő mosoda álcaként szolgált a sorozat közzépontjában álló droglaboratórium számára, ahol a Bryan Cranston alakította Walter White és az Aaron Paul által megtestesített Jesse Pinkman rengeteg terméket készített el.