Schobert Norbert: Az életemet köszönhetem annak, hogy visszavonulásra kényszerítettek

2023.06.10. 11:44
A GVH büntetése után Schobert Norbert úgy döntött, visszavonul, és eladta az Update-et. Most arról vallott, mozgás nélkül nem tudja elképzelni az életét, ezért visszatér, és saját, valamint az idősebb korosztálynak szóló gyakorlatokkal igyekszik kedveskedni követőinek, kedvelőinek.

Amint arról már az Index is beszámolt, a Gazdasági Versenyhivatal vizsgálata megállapította, hogy a Norbi Update termékek forgalmazója több szempontból is megtévesztette a fogyasztókat, többek között a termékek hatásairól, összetételéről, illetve a diéták eredményességéről.

A vállalkozás együttműködött a hatósággal, és elismerte a jogsértést, ezzel 40 millió forintra mérsékelték a bírságot.

A büntetés miatt padlóra került a fitneszguru, aki elkeseredésében úgy döntött, visszavonul. Az Update-et eladta, és a jövőben csak tanácsadóként lesz jelen a birodalom életében.

Visszatér a tornához a fitneszguru

A Bors beszámolója szerint Hajdú Péter műsorában arról beszélt, hogy cégét az elmúlt két év küldte padlóra. 

„Az, hogy nem voltam ott, mert beteg voltam, és ennyi. Végigment az országon a Covid-járvány, a rezsiválság, én a stressztől vagy a Covidtól, nem tudom, mitől, kaptam egy sztrókot. Összeestem, másfél évig otthon néztem ki a fejemből. Már nem vagyok alkalmas arra, hogy harcoljak. Hazugsággal győznek le, túlerő van ellenem” – fogalmazott Schobert Norbert.

A fitneszguru azt is elárulta, hogy visszatér a tornához. Mint mondta, furcsa érzés, hogy 20 év után más irányítja majd a birodalmát, amit szeretett volna a gyermekeire hagyni, de kénytelen volt továbblépni.

Kitért rá, hogy nyár után tér vissza a tornához, de nem úgy, mint annak idején. Főként a saját korosztályának és az idősebbeknek szólnak majd a gyakorlatai.

Mozgás nélkül olyan lennék, mint Mága Zoltán a hegedűje vagy Havasi Balázs a zongorája nélkül. Szükségem van az emberek szeretetére és arra, hogy folyamatosan menetben legyek

– mondta el Schobert, majd hozzátette: „Ha most belegondolok, talán az életemet köszönhetem annak, hogy visszavonulásra kényszerítettek egy igazságtalan döntéssel. Hiszen ha még pár évet stresszelek és harcolok, szinte biztos, hogy az íróasztal mögött érne a vég egy újabb sztrók vagy szívroham képében. Szóval lehet, hogy végem, de legalább élek”.  • Tippek
  • Babaváró hitel