Michael J. Fox több csontja is eltört a betegsége miatt

2023.06.11. 09:05
Egy interjúban arról vallott a Vissza a jövőbe sztárja, hogy betegsége nagyon megnehezíti az életét, ami miatt többször eltörte már a csontjait. De nemcsak fizikálisan, lelkileg is nagyon megviseli őt a Parkinson-kór, elmondása szerint a depresszió minden jellemzője illik rá.

Michael J. Foxnál 1991-ben, mindössze 29 éves korában állapították meg, hogy Parkinson-kórban szenved, a színésznek azóta pedig számtalan problémája volt ebből fakadóan. A Daily Star arról ír, Fox elmondása szerint már több csontja is eltört a betegsége miatt.

Eltörtem a vállamat, a könyökömet, a kezemet. Volt egy fertőzésem, ami majdnem az ujjamba került. Eltört az arcom és a felkarcsontom is

– mesélte a színész, aki azt is elárulta, egész életében mentális problémákkal küzdött, ami sok magánéleti gonddal is társult. „Elég sokszor vannak körülöttem olyanok, akik ha baj van, segítenek. A magánélet hiányát azonban nehéz kezelni.”

Elvesztettem a családomat, a kutyámat, a szabadságomat és az egészségemet is. Nem szívesen használom a depresszió kifejezést, mert nem vagyok alkalmas rá, hogy diagnózist állítsak fel magamról, de minden jellemzője illik rám

– tette hozzá.

Küzdelmei ellenére a színész rengeteg törődést és támogatást kapott szeretteitől, majd azzal viccelődött, reméli, hogy a jövőben már nem törik el annyi csontja.

Nagyot esett Philadelphiában, de nem lett komolyabb baja

A múlt hétvégén egy philadelphiai panelbeszélgetésen vett részt Michael J. Fox, ahol elvesztette az egyensúlyát, kicsúszott a talaj a lába alól, és elesett. Komolyabban nem ütötte meg magát az esés hatására, ugyanis a kemény padló helyett az előtte lévő kanapén landolt.

A legtöbbünk számára Marty McFlyként ismert színész a napokban ünnepelte 62. születésnapját, ezen alkalomból pedig egy kvízzel emlékeztünk meg róla. Ide kattintva tudja tesztelni tudását, mennyire van képben a Vissza a jövőbe sztárjának karrierjével.