Kevin Costnert hajléktalanná tette volt felesége

2023.06.16. 06:17
Csúnya válás elé néz Kevin Costner és volt felesége. A színész jogi úton próbálta kirakni feleségét közös otthonukból, azonban ez azóta sem sikerült neki. Costner szerint exneje több mint 90 ezer dollárt költött el hitelkártyájáról, valamint távoltartási végzést is kért.

Ahogyan arról az Index is beszámolt, Kevin Costner felesége 18 év házasság után, május elején beadta a válókeresetet. Az Oscar-díjas színész-rendezőnek és feleségének, Christine Baumgartnernek három közös gyermekük van.

A hírek szerint a színész-rendezőt egyáltalán nem döbbentette meg, hogy neje benyújtotta a válókeresetet, mivel tudta, hogy boldogtalan. Costner ugyanis sokat forgat, keveset van otthon, amit felesége egy ideje már nem viselt jól, így a válásuk és elhidegülésük is ezzel okolható. 

A pár házassági szerződést kötött, amelyben pontosan rögzítve van, hogy válás esetén mennyi pénz jár az egykori feleségnek, valamint az is, hogy 30 nap áll rendelkezésére, hogy kiköltözzön abból a házból, ahol exférjével egykor közösen laktak.

Ennek ellenére Baumgartner közölte, amíg férje nem intézi el pénzügyi megállapodásaikat, addig nem megy sehova. Ezek után Costner egy jogi dokumentumot nyújtott be, és arra kérte a bíróságot, hogy kötelezzék volt nejét a távozásra. 

A Daily Mail értesülései szerint Baumgartner azóta sem költözött el, így 

Costner gyakorlatilag „hajléktalan” lett, ráadásul volt neje 95 ezer dollárt költött el a hitelkártyájáról és TÁVOLTARTÁSI végzést is kért ellene.

A színész azt állítja, hogy exfelesége egyeztetés nélkül nyúlta le a pénzt, amit ügyvédekre és könyvelőre költött.

Costner ügyvédjei állítólag több ajánlatot is tettek a feleségnek, hogy költözésre bírják, de egyik sem vezetett sikerre. Hozzátették, a szerződés szerint a nőnek feltétel nélkül el kellett volna hagynia az ingatlant. Costner úgy nyilatkozott, felesége viselkedése meglepi és elkeseríti őt.

Christine előtt is keresztülmentem egy váláson, ami szintén azzal járt, hogy nem tudtam a saját otthonomban élni. Soha nem akartam, hogy ez újra megtörténjen velem

– mondta, majd hozzátette, azért is tartja igazságtalannak volt neje követelőzését, mivel a házasságuk előtt és alatt két bukott vállalkozását is finanszírozta. 

Costner szeretné, ha nyilvánossá tehetné házassági szerződésük pénzügyi részleteit, hogy bizonyítsa igazát, de tart attól, hogy ha adatait közzéteszi, akkor csalók és betörők rohamozzák meg.