Könnyes búcsút vett Henry Cavill a Vajáktól

2023.06.18. 18:57
A Netflix saját gyártású műsorait tömörítő rajongói rendezvény, a Tudum számos bejelentésnek adott otthont idén. A Vaják című sorozat sztárjai is megjelentek az eseményen, ahol Henry Cavill hivatalosan is búcsút vett a sorozattól és színésztársaitól.

Ahogy az IGN Hungary is hírül adta, a június 17-én, szombaton megtartott Tudumon a Vaják sorozat főbb szereplői között a Geraltot alakító Henry Cavill is megjelent, és hivatalosan is elbúcsúzott színészkollégáitól és a rajongóktól. A Sao Paulóban megrendezett eseményen Joey Batey-vel, Freya Allannel és Anya Chalotrával közösen jelentek meg.

Mindenki hálás

Cavill nehezen jutott szóhoz a rajongói üdvrivalgás közepette, de miután Batey csendet kért a közönségtől, az egykori Superman a következő szavakkal vett búcsút a sorozattól:

Nagyon köszönöm mindenkinek! Érzem azt a valós szeretetet, ami árad felém, imádlak titeket, srácok, csodálatos dolog itt lenni. Most mégis arról szeretnék beszélni, hogy milyen is volt leforgatni az utolsó évadomat. De valójában leginkább a színésztársaimról szeretnék pár szót ejteni. Szeretném újból hangsúlyozni, hogy mekkora öröm és megtiszteltetés volt veletek dolgozni, barátaim.

Cavill mondatai könnyen utat találtak a csapat egészéhez, a Kökörcsint alakító Joey Batey a következőképp reagált:

Igazán hálásak vagyunk mindazért a hihetetlen munkáért, amivel hozzájárultál a Vajákhoz a három évadon keresztül. Mindnyájan imádunk téged!

A sorozat ettől függetlenül gőzerővel robog tovább. A főszerepben Liam Hemsworth váltja Henry Cavillt. A harmadik évad június végén startol el a Netflixen.