Omega-dalt énekelt a tanévzárón Kóbor János lánya

2023.06.26. 05:54
Az Omega frontemberének özvegye és lánya együtt mesélte el, hogy milyen volt a tinédzser első éve a középiskolában. Mint kiderült, Kóbor Léna sűrű programmal és irigylésre méltó maximalizmussal rendelkezik.

Kóbor-Deme Zsóka – Kóbor János özvegye – és a 16 éves lánya mesélt arról, hogy milyen volt az első gimnáziumi iskolai év lezárása.

A tanévzárón az egyik kedvenc Omega-dalom, a 16 évesent énekeltem… Így a Papa is ott volt velem egy picit

 – mesélte Léna a Borsnak.

A fiatal lány azt is elmondta, hogy bár szoros napirendje van már most is, mégsem tervez magántanrendet kérni, mert szeret iskolába járni, szereti az osztályát. Nemrég egy színdarabban alakított főszerepet, előtte nem sokkal pedig egy saját számmal emlékezett meg édesapjáról.

Nagyon szeretem az osztályom, a barátokat, és szerencsémre mindenki nagyon támogató velem

– fogalmazott a fiatal lány. 

A büszke édesanya pedig elmondta, mindenben maximálisan teljesít a lánya, pedig nincsenek felé hatalmas elvárások állítva, azon kívül, hogy egy diplomája legyen. 

Tulajdonképpen nálunk a családban a diploma az alapvetés, szerettünk tanulni mindig is, Léna is csak ugyanezt látja

– mondta Kóbor-Deme Zsóka, aki kiemelte, hogy pedagógusdinasztia, így szeretnek tanulni. Ennek tudható be az is, hogy idén a nulláról megtanult németül, így középfokú nyelvvizsgát szerzett, valamint letette a felsőfokú nyelvvizsgát is angol nyelvből.