L.L. Junior üzent az újságíróknak: A k*rva anyátokat

2023.06.29. 16:51
Az előadó szerint a bulvárújságírók ártottak a párkapcsolatának, ezért közösségi oldalán üzent nekik, a legnagyobb tisztelettel.

„Gondolkodtam egy kicsit az újságírókon, hogy a magánéletembe így egy kicsit belenyúltak. Egy kicsit tapintatlanul. És nagy tisztelettel azt szeretném mondani, hogy a k*rva anyátokat. Azt!” – ezt üzente L.L Junior a TikTokon az újságíróknak.

@lljuniorofficial Csak a bulvárnak😃 #nemforyou ♬ eredeti hang - LLJunior Official

Az énekesnek az elmúlt időszakban igencsak zaklatott volt a magánélete, ahogyan arról beszámoltunk, L.L. Junior és a nála 18 évvel fiatalabb énekesnő, Dárdai Blanka kapcsolata hét hónap után véget ért. A rapper és az X-Faktor korábbi felfedezettje tavaly novemberben vállalták fel kapcsolatukat, alig két hónapja pedig még minden idillinek látszott a dominikai álomnyaralásuk alatt. Míg L.L. Junior a szakításuk után törökbálinti otthonában gyermekeivel töltötte az időt, addig Dárdai Spanyolországba utazott felejteni.

A szakítással kapcsolatban a zenész Hajdú Péternek vallott a Frizbi TV YouTube-csatornáján. 

Jelenleg nem vagyunk együtt Blankával, van egy kis mosolyszünet közöttünk. Meglátjuk, mi lesz a vége. Az is lehet, hogy végleg véget ért közöttünk minden, de az is lehet, hogy nem

– mondta az énekes hozzátéve, hogy nem Király Linda miatt mentek szét, vele huszonöt éve csak barátok.