Bolti árakon vásárolhatunk az EFOTT-on

2023.07.05. 14:59
Pénztárcabarát árakkal érkezik az Auchan az idei EFOTT–ra. Az áruházlánc célja nemcsak a bolti jelenlét, hanem a fiatalabb generációk tudatos fogyasztói magatartásra ösztönzése is.

A július 12-én kezdődő EFOTT Fesztiválon idén az Auchan áruházlánc is képviselteti magát.

A diszkont idén több mint 400-féle termékkel képviseli magát a 18–29 éves korosztály által kedvelt fesztiválon. A bulizni vágyóknak lehetősége nyílik friss gyümölcs és pékáru megvásárlására, aki pedig melegebb fogásokra vágyna, annak akár helyben grillezett ételekkel is tud kedveskedni az Auchan PLACC

Azok igényeit is kielégíti majd a hipermarket kitelepülése, akiknek drogériás vagy elektronikus termékekre lesz szükségük. A PLACC–nál  lesz lehetőség USB-kábel és gyorstöltő kábel vásárlására is.

Akik megpihennének két buli között, azok igénybe vehetik a chillzóna kényelmét, mellyel szintén készül az Auchan. Itt kicsit kizárhatják a külvilágot az arra vágyók, illetve pihenés közben az Auchan Alapítvány jóvoltából dietetikai tanácsadásban is részesülhetnek.

Az együttműködést nem egyszeri alkalomnak tervezi az áruházlánc.

Az EFOTT-tal való együttműködés az Auchan számára stratégiai szempontból is nagyon fontos. Rögtön láttuk, hogy hasonló értékeket szeretnénk közvetíteni a fiatalok számára, ezért nem is volt kérdés, hogy nyitottak vagyunk a hosszú távú partneri kapcsolatra.

– mondta Széll Hajnalka, az Auchan Magyarország HR és kommunikációs igazgatója.