Szülei birtokán mondta ki a boldogító igent Palvin Barbara

2023.07.16. 16:11
Meghitt, családi körben mondta ki a boldogító igent szombaton a világhírű magyar modell, Palvin Barbara és kedvese, Dylan Sprouse. A ceremónia helyszíne a modell szüleinek birtoka volt Ceglédbercelen. A helyiek szerint kicsivel több mint száz fő vett részt az esküvőn.

Szülei birtokán, Ceglédbercelen kelt egybe szerelmével Palvin Barbara, a világhírű magyar modell. A Pest vármegyei település lakói így egy igazi hollywoodi tündérmesének lehettek részesei.

Az esküvő részleteit sokáig nagy titkolózás övezte, és csak a sajtóhírekből lehetett sejteni, hogy valami készülődik. Palvin Barbara kedvesének, Dylan Sprouse-nak a rokonai és barátai ugyanis a napokban Magyarországra érkeztek. A modell egy korábbi interjúban elárulta, kizárt, hogy ne Magyarországon tartsák az esküvőjüket, így nem volt meglepő, hogy a Sprouse család érkezése egyből az esküvő gondolatát vetette fel a sajtóban.

A pletykák hamar igaznak is bizonyultak, szombaton ugyanis menyasszonyi ruhában kapták lencsevégre Palvin Barbarát, amint a ceremóniára igyekszik. A szertartás előtt azonban a Blikk szerint a modell magyar barátai és Dylan Sprouse rokonai sem rejtették véka alá, hogy hol tartózkodnak.

24 óráig elérhető Instagram-bejegyzésekben posztoltak arról, hogy milyen jól szórakoznak és medencéznek a ceglédberceli birtokon, ami a Palvin család érdekeltségi körébe tartozik. A helyiek pedig arról számoltak be, hogy már napok óta nagy volt a jövés-menés a településen, és úgy tudják, hogy kicsivel több mint százfős, meghitt esküvőt tartottak.

A lap azt is megtudta, hogy a ceglédberceli birtokon nemrég készültek el a vendégházak, amelyek 100-120 fő befogadására is alkalmasak, így vélhetőleg a helybérlésért és a vendégek elszállásolásáért sem kellett fizetniük.