Letartóztatták Gigi Hadidot a reptéren

2023.07.18. 17:58
Gigi Hadidot a barátnőjével együtt letartóztatták, miután a kajmán-szigeteki hatóságok marihuánát és annak fogyasztásához használt eszközöket találtak a poggyászukban az Owen Roberts Nemzetközi Repülőtéren.

Miközben a reptéri vámon ment át, átkutatták Gigi Hadid poggyászát, akkor találtak nála egy kis mennyiségű füvet – tudta meg a TMZ.

A modell képviselője azt mondta, hogy Gigi Hadid olyan marihuánát tartott magánál, amelyet legálisan, orvosi engedéllyel vásárolt New Yorkban.

Az érintettek bűnösnek vallották magukat marihuánabirtoklásért, a bíróság 1000 dolláros (333 ezer forintos) pénzbírsággal sújtotta őket. A szupermodellt és barátnőjét nem rázták meg a történtek, nem utaztak haza, élvezték tovább a szabadságot, és több nyaralós képet is megosztottak az Instagramon.

Gigi Hadid összesen harmincöt ország Vogue magazinjának a címlapján tündökölt, feltűnt a Fenty x Puma, a Marc Jacobs és a Versace kifutóin, jelenleg pedig a Maybelline arca. 11,6 milliárd forintra taksálják a vagyonát, ehhez a testvére, Bella is közel jár. Neki 9,7 milliárd forintot sikerült összegyűjtenie, miután a Victoria Secret angyala lett, és olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Dior, a Balmain és a Chanel.