Palvin Barbara már a második esküvőjére készül

2023.07.19. 06:29
Szombaton kelt egybe Palvin Barbara és Dylan Sprouse, az esküvőjükön készült képekből pedig néhány kikerült Instagramra is. A Vogue képein a ceremónia legszebb pillanatai láthatóak.

Meghitt, családi körben mondta ki a boldogító igent szombaton a világhírű magyar modell, Palvin Barbara és kedvese, Dylan Sprouse. A ceremónia helyszíne a modell szüleinek birtoka volt Ceglédbercelen. A Pest vármegyei település lakói így egy igazi hollywoodi tündérmesének lehettek részesei.

Az esküvő részleteit sokáig titkok övezték, és csak a sajtóhírekből lehetett sejteni, hogy valami készülődik. Palvin Barbara kedvesének, Dylan Sprouse-nak a rokonai és barátai ugyanis a napokban Magyarországra érkeztek. A modell egy korábbi interjúban elárulta, kizárt, hogy ne Magyarországon tartsák az esküvőjüket, így nem volt meglepő, hogy a Sprouse család érkezése egyből az esküvő gondolatát vetette fel a sajtóban.

Korábban TikTokra már kerültek fel képek az esküvőről, most azonban a modell hivatalos oldalára kikerültek az első hivatalos képek is, amelyet a Vogue készített.

Mint az a bejegyzésből kiderült, Palvin Barbara és Dylan Sprouse azt tervezik, hogy ősszel nagyobb esküvőt is tartanak Kaliforniában.

„A hétvége meghitt eseménynek indult, de végül 115 vendégünk lett, mert rengeteg ember van, aki fontos nekünk, és szerettük volna, ha mind ott vannak”  – mesélte a Vogue-nak Palvin Barbara.