Cristiano Ronaldo exével randizik Tom Brady

2023.07.25. 14:48
A külföldi bulvársajtónak több forrás is megerősítette, hogy Tom Brady amerikai futballista és Irina Shayk szupermodell randizik egymással. Egy, a szupermodellhez közelálló személy szerint kettejük kapcsolata még „eléggé friss”.

Tizenhárom év házasság után Tom Brady és Gisele Bündchen úgy döntött külön utakon folytatják, tavaly év végén bejelentették válásukat. A házaspár kapcsolata szeptember elején futott zátonyra, amikor is annyira összekaptak, hogy Bündchen Costa Ricára utazott, és hazatérésük után sem közös floridai otthonukba, hanem Miamiba ment. A brazil modell azt nehezményezte, hogy párja nem hajlandó szakítani szeretett sportágával, és nem foglalkozott eleget a családjával, ahogyan azt korábban megígérte.

A Daily Mail most arról ír, Amerika legkapósabb agglegénye forró románcba kezdett Cristiano Ronaldo korábbi kedvesével, Irina Shayk szupermodellel. A 45 éves legendás irányítót szombaton Los Angeles-i otthonában egy éjszakai randevút követően kapták lencsevégre, amint gyengéden simogatta a 37 éves orosz szépség arcát.

Egy szemtanú a lapnak elmondta, hogy Brady péntek délután felvette a modellt egy Los Angeles-i szállodában, és egyenesen a házához vitte. Másnap reggel fél tíz körül hagyták el az irányító otthonát, és később a férfi luxusautójával visszavitte Shaykot – aki ugyanazt a ruhát viselte, mint előző este – a szállodához.

A portál továbbá úgy tudja, hogy szombat délután a páros ismét találkozott, hogy Bradynél töltsék idejüket. Egy, a modellhez közel álló forrás megerősítette, hogy Brady és Shayk randizgatnak mostanában, de kettejük viszonya még „eléggé friss”.