Bradley Cooper attól fél, örökre elveszíti volt párját

2023.07.26. 07:56
Hiába szakított évekkel ezelőtt Irina Shayk orosz modell és Bradley Cooper, úgy tűnik, az amerikai színész nem nézi jó szemmel volt párja kezdődő románcát Tom Brady futballistával. Egy nevét elhallgató forrás szerint a színész még mindig szereti Shaykot, és retteg attól, hogy elveszíti őt.

Mint arról az Index is beszámolt, Irina Shayk orosz szupermodell jelenleg Tom Brady amerikai futballistával alkothat egy párt. A minap ugyanis egymást simogatva kapták őket lencsevégre Los Angelesben, valamint egy, a modellhez közel álló forrás is megerősítette, hogy Brady és Shayk randizgatnak mostanában, de mint mondta, kettejük viszonya még „eléggé friss”.

A híres modell korábban Bradley Cooperrel járt, közös kislányuk, Lea 2017-ben született. A pár 2019-ben szakított egymással. A szülők a szakítás után is jó kapcsolatot ápolnak, ezáltal rendszeresen felröppennek a hírek, hogy újra összejöttek. A minap is ez történt, miután egy lesifotós lefotózta Cooperéket ölelkezés és pacsizás közben. 

A Daily Mail információi szerint 

Bradley Cooper még mindig reménykedik abban, hogy visszanyerheti gyermeke édesanyja szívét, és retteg attól, hogy Tom Brady miatt örökre elveszítheti őt.

Cooper egyik közeli ismerőse úgy nyilatkozott, a színész egyenesen retteg, hogy Brady és Shayk kapcsolata komolyra fordul. „Ő az édesanyja a lányának, és ők ketten a legfontosabb nők számára a világon. Bradley úgy érzi, Irina most először találkozott valaki olyannal, aki örökre elrabolhatja a szívét” – árulta el az ismerős. Hozzátette azt is: 

 Tom Brady odaadó férj és szülő. Ezt pedig Bradley is tudja.

Tom Brady korábban Gisele Bündchennel alkotott egy párt. Válásukat tavaly jelentették be. Két gyermekük született, Vivian (10) és Benjamin (13).

Irina Shayk kedden azért került a címlapokra, ugyanis kiderült, még 2015-ben 24 órán belül mintegy 11 millió követőt vesztett az Instagramon, miután szakított korábbi párjával, Cristiano Ronaldo portugál futballsztárral. Shayk ugyanis közölte rajongóival, hogy akik csupán a futballista exbarátnőjeként ismerik, inkább ne kövessék őt.