Madonna betegség miatt elhalasztotta világ körüli turnéját, de már önfeledten táncol

2023.07.28. 15:31
Sokáig azt se lehetett tudni, hogy mi lesz az énekesnővel az intenzív osztályon. Barátai szerint az is kérdéses volt, hogy egyáltalán felébred-e. Friss Instagram-bejegyzése alapján azt mondhatjuk, hogy bomba formában van a már 64 éves énekesnő.

Madonna elhalasztotta világ körüli turnéját, miután egy bakteriális fertőzés miatt intenzív osztályon ápolták. Az énekesnő már sokkal jobban van, erről friss Instagram-bejegyzése alapján is megbizonyosodhatunk. A 64 éves sztár már önfeledten táncol a pont 40 éve, 1983-ban kiadásra került Lucky Star című slágerére.

Amiatt, hogy táncolni is tudok, a világ legszerencsésebb csillagának érzem magam. Köszönöm rajongóimnak és barátomnak. Biztosan ti vagytok az én szerencsecsillagaim! Boldog negyvenedik születésnapot az első albumomnak

– írta a bejegyzésben.

A kórházból már több mint két hete hazaengedték, bár eleinte napokig nem lehetett tudni, magához tér-e. A barátai a történteken nem lepődtek meg, szerintük az énekesnő az utóbbi időben túlhajszolta magát, és néha elfelejti, hogy már nem 25 éves.

Köszönöm a pozitív energiát, az imákat, a gyógyulást és a bátorítást jelentő szavakat. Éreztem a felém áradó szeretetet. Az első gondolatom, amikor felébredtem a kórházban, a gyermekeim voltak, a második pedig az, hogy nem akarok csalódást okozni senkinek, aki jegyet vett a turnémra. Utálok csalódást okozni bárkinek is. Most az egészségemre és az erősödésemre koncentrálok, de biztosíthatlak benneteket, hogy amint lehet, visszatérek hozzátok!

– írta egy másik posztban, miután már otthon lábadozott.