Dévényi Tibor bottal sántikál el a DJ-pultig, de nem mond le a fesztiválozásról

2023.07.30. 19:00
Dévényi Tibor már lassan a 80-hoz közelít, de továbbra is a nyári fesztiválok állandó fellépője. A népszerű DJ és rádiós műsorvezető még az egészségügyi állapota ellenére sem mond le a szórakoztatásról.

A Retro Rádió műsorvezetője a magyar fesztiválok egyik megkerülhetetlen alakja. A 77 éves Dévényi Tibor, vagy ahogy a közönsége szólítja, Tibi bácsi a Borsnak mesélt arról, hogyan bírja az idei fesztiválszezont.

Mint mondta, nyáron már ott volt az EFOTT-on és a Campus Fesztiválon is, augusztusban pedig az MCC fesztiválon lép majd fel. De ezeken kívül számos fellépése lesz még a nyáron. 

A Szigetre azonban már ötödik éve nem megyek, pedig az első pillanattól kezdve mindig fellépő voltam. De mostanra már nagyon sok a külföldi ott. Tibi bácsi csak a magyaroknak Tibi bácsi! Egy részeg holland rocker mit kezdene a zenével, amit játszok?

– fogalmazott a népszerű DJ.

Hozzátette, hogy szerinte a retró zene örök, és egy Beatles-szám vagy az ABBA-tól a Dancing Queen sosem megy ki a divatból. Elmondása szerint ameddig van rá igény, és bírja, DJ-zik tovább. Azonban 77 évesen ez már egyre nehezebb.

A lapnak elmondta, hogy ugyan jól szolgál az egészsége, de nemrégiben volt egy lábujjműtéte, amely miatt még biceg, ezért bottal sántikál el a színpadig.

Egy fesztiválon elég göröngyös a talaj, nem hiányozna elesni. Egyébként nincs ebben semmi szégyellnivaló: Cserhalmi György és Bodrogi Gyula is bottal jár már

– tette hozzá Dévényi Tibor.