Natalie Portman 11 év után válik férjétől

2023.08.08. 14:14
Benjamin Millepied és párja, az Oscar- és Golden Globe-díjas Natalie Portman 11 év házasság után elválnak. Korábban Natalie Portman házassága válságba került, miután kiderült, férjének viszonya volt egy másik nővel.

Natalie Portman házassága válságba került, miután kiderült, hogy táncos férjének viszonya volt egy másik nővel. Benjamin Millepied állítólag egy 25 éves klímaaktivistával, Camille Étienne-nel szűrte össze a levet, most azonban szeretné rendezni kapcsolatát feleségével, és mindent megtesz, hogy új esélyt kaphasson a színésznőtől. 

Miután kiderült a férfi viszonyának híre, megpróbáltak dolgozni a házasságukon, de végül szakítottak

– árulta el egy bennfentes US Magazinnak a 42 éves Portmanről és a 46 éves Millepiedről.

A spekulációkat az indította be először, hogy 11. házassági évfordulójukon Portmant a jegygyűrűje nélkül látták egy Angel City FC eseményen Sydneyben, Ausztráliában.

Natalie úgy véli, hogy Benjamin viszonya egy rövid és ostoba kapcsolat volt, ami semmit sem jelentett neki

– mondta el a forrás a US Magazinnak. 

Hozzátette, hogy a színésznőt szerinte megalázta a férje, és hogy Natalia Portman ezzel együtt is „hajlandó volt megfontolni, képes-e újraépíteni a bizalmát” Millepied iránt azért, hogy a gyerekeik „ne egy széthullott otthonban nőjenek fel”. De úgy tűnik, nem sikerült megoldani a problémát.