Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Horányi Juli immár kilenc éve alkot egy párt Dénes Viktor színésszel, négy éve pedig házasságban élnek, ezért az X-Faktor egykori versenyzője úgy gondolja, jócskán van tapasztalata arról, mi kell egy jól működő kapcsolathoz. Szerinte a kommunikáción van a legnagyobb hangsúly, az a kulcsa mindennek. Színész párjával őszintén megvitatnak mindent, s a családalapítás is szóba jött náluk.

    Ugyan mindketten nyitottak a gyermekvállalásra, az énekesnő azonban nem tagadja, 39 évesen vannak félelmei.

    Szeretnénk gyereket a férjemmel, de vannak félelmeim. Annak idején anyukám rengeteg időt és ener­giát fektetett a nevelésembe, és sok mindenről le kellett mondania. Sikeres jelmeztervező volt, maga mögött hagyta a művészi karriert, hogy velem lehessen a hétköznapokban. Nem állítom, hogy nem lehet egyszerre karriert építeni és gyereket nevelni, de komoly kompromisszumokkal jár. Nem vagyok karrierista, de nagyon sok munkámba került eljutni oda, ahol most tartok. Megszenvedtem, megküzdöttem érte; nem tudom, hogyan tudom majd újra felvenni a fonalat

    – vallotta meg az énekesnő a Hot! magazinnak, amelyet a Bors szemlézett.

  • Az üzletember szerint az érettséginek nincs akkora hatása az életünkre, mint akkor ott hisszük, nem az határozza meg, mi lesz az emberből.

    A Cápák között 5. évadában ismerhették meg a nézők Gódor Zoltán vállalkozását, a Rapid Matekot, amelyre minden befektető ajánlatot tett, de végül Balogh Petya lett az, aki valóban be is szállt a matekoktató bizniszbe. A két férfi most az RTL kameráinak mesélt arról, hogy alakult azóta a közös munka.

    „Szűk egy éve dolgozunk együtt Zolával, a műsorban megismerkedtünk és kezet ráztunk, utána volt egy kis idő, míg minden összeállt. Én azt látom, hogy azóta is ugyanaz a rakéta hajtja őt előre, és szerintem befektetőként valahol ez a legfontosabb, hogyha találunk egy fantasztikus embert, aki akar valamit változtatni a világon, akkor ne álljunk az útjába, hagyjuk, hogy kibontakozzon, és ha tudunk valamiben segíteni, akkor segítsünk neki. Szerintem nagyjából ez történik velünk” – kezdte Balogh, szavaival pedig partnere is egyetértett. Gódor örömmel tapasztalta, hogy valóban az történt velük, amit előre elképzelt, és a tévében látott: befeketetője bármikor segít neki, de nem a hátán ugrál, elég teret és önállóságot biztosít számára.

    A cápa elárulta, amikor ő érettségizett, még nem voltak olyan lehetőségek, programok, mint amilyenen most dolgozik társával.

    „Tudtam azért, hogy nem lesz nagy baj, viszonylag jó tanuló voltam mindig, de sosem színötös. Azért mindig volt min aggódni, mit tanulni, emlékszem, rengeteget készültem rá” – idézte fel az üzletember, hozzátéve: szerinte a legtöbben túlgondolják az érettségit, és az elterjedt vélekedéssel ellentétben nem határozza meg az ember hátralevő életét az pár nap, amikor a vizsgákat teszi.

    „Igazából sokkal kisebb a hatása arra, hogy mi lesz belőlünk, mint akkor ott hisszük. 

    Az érettséginél még nagyon stresszeltem, hogy jó egyetemre kerüljek, azt gondoltam, hogy nekem ez kelleni fog.

    Aztán amikor odakerültem a Veszprémi Egyetemre, nagyon hamar rájöttem, hogy ez nem az én utam, valahol ez az a szüleim álma volt, én máshol kerestem magam a világban.”

  • 55 ezer forintot lábbeliért esze ágában sincs kiadni, milliókat egy óráért már annál inkább.

    Majoros Péter, azaz Majka nemrég Pachert Balázs cipőboltjában járt, amelynek cipőmustrájára 12 éves fia, Marián kísérte el a rapper-műsorvezetőt, aki nem tartotta magában, mennyire túlárazottnak vél bizonyos darabokat a Balázs Kicksben. Az X-Faktor új mentora pontosabban úgy fogalmazott:

    „Hülye vagy? Komolyan, ez 55 ezer? Ne b*sszál már! Ennek az előállítása szerintem nem több 17 forintnál. De miért ilyen drága? Aki ezt a papucsot megveszi 55 ezer forintért, annak hulljon ki a haja, esküszöm! Ki az, aki ezért 55 ezer forintot ad?” – húzta fel magát a YouTube-on futó Sneaker Tour című műsorban Majka, aki végül nem távozott vásárlás nélkül az üzletből. Erről fotó is készült, amelyen a szemfülesebbek két érdekes részletre figyelhettek fel: pontosabban arra, milyen értékes órát visel a valóságshow-szereplőből lett előadó és kamasz fia.

    Nem kellett sok, a drága óramodelleket a Beszéljünk órákról! nevű TikTok-oldal szakértője ki is vesézte. Így derült fény a luxusdarabok árára.

    Ami biztosan látszik ezen a képen, hogy Majka órája egy Rolex Sky-Dweller. Jelen állás szerint ez a cég legbonyolultabb órája, ami két időzónás naptárat tartalmaz. Maga az óratest acélból van, és a lünettája, ami egyébként csavarható, fehéraranyból készült. Ez az óra nagyjából két nullával ér többet, mint a fiáé, vagyis nagyjából huszonötezer euró az ára, ami nagyjából tízmillió forint

    – magyarázta az óraszakértő, majd a rapper-műsorvezető fiának órájára is kitért.

    Ami Majka fiának a csuklóján van, az egy Omega–Swatch-kollaboráció, az úgynevezett MoonSwatch, és annak is a Mission to Mars változata. Ennek a listaára úgy kétszázhatvan euró környéke, ami százezer forintos nagyságrend

    – árulta el a tiktoker.

    (via Ripost)

  • A buli hevében nemcsak ők, de VV Geri is elsírta magát.

    Lassan át lehetne keresztelni a ValóVilág 12 nyugiszobáját, hiszen a villa elszeparált része mindent látott már, csak nyugodt perceket nem. A minap VV Dzsigeri vonult oda vissza pityeregni, a legutóbbi VV-buli alatt pedig egymást váltották az ott síró villalakók. Először VV Geri kezdett el zokogni VV Valen vállán a családja miatt, majd maga Valen vált a könnyek áldozatává, miután VV Kikidi megható vallomást intézett hozzá:

    Bekerültél ide, középre a testvéreim közé, nekem te a testvérem vagy! 

    – mutatott a szívére a fiú, majd párás szemmel elárulta, reméli, kettejük közül kerül majd ki a játék győztese:

    „Még annyit hadd mondjak el amúgy, hogy én egyvalamit megálmodtam, tesó, hogy ketten ott ülünk. És tudod mit? Ketten ott ülünk, kimondják a neved, és azt mondom, ez az! Mert te vagy az egyetlenegy ember, akit láttam, senki mást! Nekem a Valen, az egy csoda!”

    Az egymásra borulva zokogó srácokat aztán Valen újdonsült barátnője, Dorka próbálta nyugtatni:

    Ez annyira szép, melyik valóságshow szólt arról, hogy a lelkek?!

    A fiatalok egyébként annyira egymásra találtak a villában eltöltött egy hét alatt, hogy már a gyerekvállalás is szóba került közöttük.