Cicciolina feljelentette fiát

2023.08.09. 11:50
Elmérgesedett Cicciolina és fia kapcsolata, a dolgok odáig fajultak, hogy az egykori felnőttfilmes feljelentette gyerekét. A 71 éves sztár arra is rájött, hol rontotta el a gyermeke nevelését.

Komoly konfliktus robbant ki Staller Ilona, ismertebb nevén Cicciolina és fia, Ludwig között, miután az egykori felnőttfilmest sokkolóval fenyegette meg 31 éves gyermeke. Végül Cicciolina rendőrökkel vitette el a fiát. 

Az Olaszországban élő Cicciolina a Hot! magazinnak beszélt róla, hogy az idei nyár két szempontból is nehéz számára: egyrészt nehezen viseli az Olaszországban tomboló hőséget, másrészt a fia és közte húzódó konfliktus is egyre mélyül – olvasható a Blikk szemléjében.

Nagyon rossz a kapcsolatom a fiammal. Kénytelen voltam feljelenteni, az ügyészség pedig elrendelte, hogy többé nem léphet be a lakásomba, sőt Rómába sem

– fogalmazott az egykori felnőttfilmes, aki azt is elárulta, hogy szeptemberben lesz a tárgyalás. Bízik benne, hogy olyan ítélet születik, amely alapján beteszik gyermekét egy olyan helyre, ahol meggyógyulhat. A 71 éves sztár arra is rájött, hol rontotta el a gyermeke nevelését.

Most már tudom, hogy túl sokat tettem érte, elkényeztettem. Sokszor adtam neki több zsebpénzt, mint kellett volna. Itt hibáztam, de ezt már nem lehet jóvátenni. Sajnos hozzászokott. A végén már mindennap pénzt követelt tőlem, 100-200 eurót! Ezt megelégeltem, mire agresszív, goromba lett velem. Én tartottam el eddig. Már 31 éves! Az apja hívta Amerikába, de nem akar menni. Megváltozott a karaktere, csúnyán beszél rólam

– idézi a lap Cicciolinát.