Orbán Viktor felköszöntötte Delhusa Gjont a születésnapján

2023.08.10. 11:19
A népszerű zenész-énekest hetvenedik születésnapja alkalmából Magyarország miniszterelnöke is felköszöntötte.

Delhusa Gjon 70 éves lett, amelynek alkalmából a TV2 reggeli műsorának adott interjút. A népszerű zenész-énekes arról mesélt, hogy kedvese, Fanni, milyen meglepetésekkel halmozta el őt a születésnapja alkalmából. A legnagyobb meglepetés azonban nem a párjától érkezett.

Délután kaptam egy telefont, és a legnagyobb meglepetésemre az államtitkár úr hívott, hogy Orbán Viktor szeretne gratulálni nekem. Nagyon meglepődtem, kijött, átadott egy üdvözlőlevelet és egy üveg nagyon finom italt

– mesélte a zenész a Mokkának.

A miniszterelnök hivatalos üdvözlőlevelét Delhusa Gjon a közösségi oldalán is megosztotta. Ebből derült ki az is, hogy azt Nagy János államtitkár adta át a zenésznek. A köszöntésben Orbán Viktor azt írta:

Ha az embernek éppen nincs lehetősége ellátogatni a görög vagy albán tengerpartra, akkor elég belehallgatnia az Ön mediterrán életörömöt sugárzó slágereibe, hogy máris jobban érezze magát. Köszönjük, hogy több mint fél évszázados pályafutása során ma is ugyanazzal a lelkesedéssel hirdeti a zene gyógyító erejét, mint amivel annak idején, 18 esztendősen egy csapásra beleírta magát a magyar popzene történetébe. Engedje meg, hogy a 70. születésnapja alkalmából gratuláló családtagok, barátok, pályatársak és rajongók sorába állva én is tisztelettel köszöntsem, valamint jó egészséget és zenélésben, motorozásban egyaránt bővelkedő éveket kívánjak.