Britney Spears válik

2023.08.17. 06:43
Alig több mint egy év házasság után elválik Britney Spears énekesnő és párja, Sam Asghari – értesült az NBC News egy, a párt jól ismerő forrástól.

Britney 2016 végén találkozott mostani férjével, Sam Asgharival a Slumber Party klipjének forgatásán. Számot is cseréltek, azonban Britney sokáig nem érdeklődött a mindössze 28 éves férfi iránt. Miután azonban hónapokkal később újra találkoztak, elválaszthatatlanok lettek, Asghari pedig a nehézségek ellenére mindenben kitartott mellette.

A pár 2021 szeptemberében jegyezte el egymást, egy évre rá, áprilisban pedig bejelentették, hogy első gyermeküket várják. Nem sokkal később kiderült, hogy az énekesnő elvetélt, majd június 9-én a pár hivatalosan is összekötötte az életét.

Külön élnek, és ez a legjobb Britney-nek

– mondta az NBC News forrása.

A lap egy másik forrásra hivatkozva arról is ír, hogy Asghari beadta a válókeresetet és elköltözött a pár közös otthonából, most saját lakásában él.

A hírre eddig sem az énekesnő, sem pedig férjének képviselői nem reagáltak.

Volt néhány előjele a szakításnak, nemrég írtunk róla ugyanis, hogy áprilisban már a jegygyűrűjük nélkül kapták őket lencsevégre, később pedig Britney nem férjével, hanem menedzserével ment vakációzni. Ezt megelőzően egy Los Angeles-i étteremben rendezett kellemetlen jelenetet a sztárpár. Az énekesnő annyira kiborította a férjét a viselkedésével, hogy a férfi csapot-papot hátrahagyva távozott a helyszínről.

Britney Spears botrányos szerelmi életéről és korábbi párjairól ebben a cikkünkben írtunk részletesen.