Tóth Gabi ünnepi fellépésére reagáltak Sebestyén Balázsék

2023.08.18. 07:02
Az augusztus 20-ai tűzijátékról és a rendezvény egyik fellépőjéről, Tóth Gabiról is beszélgettek a műsorvezetők a Balázsék című rádióműsor csütörtök reggeli adásában.

Sebestyén Balázs szerint az augusztus 20-ai tűzijáték minden évben vitákat generál, és egy „olyan állandó konfliktusforrásunk”, amit megszeretni és megutálni sem tudunk.

A tűzijáték az egy állandó, megrágható, kiköphetetlen, lenyelhetetlen seb az augusztus 20-ai Szent István-ünnep fekélyes testén, amit vagy szeretünk, vagy gyűlölünk, vagy posztolunk róla

– vélekedett a rádiós-műsorvezető, majd hozzátette, hogy neki belefér, hogy van tűzijáték az államalapítás ünnepén, mivel így is sok-sok milliárd megy el másra, így a rakéták fellövése „csak apró, pici csepp a tengerben”. Szerinte kell a tűzijáték és örülni kell neki, hogy van egy szép államunk, amit megalapítottunk.

Az augusztus 20-án tartott rendezvények kapcsán Tóth Gabi ünnepi fellépéséről is beszélgettek. 

Tényleg, most akkor matyó hímzésben énekel Gabriella 20-án? A történtek ellenére fellép ő valahol? A nemzet asszonya? Úgy volt, hogy fellép, ő vágja meg a kenyeret

– idézte fel Balázs, majd megjegyezte, hogy énekeljen nyugodtan. 

Vadon Jani szerint is mindenképp énekeljen valamit Tóth Gabi, akinek a fellépése akár komoly fricska is lehet a kritikusoknak.

Balázsék · 2 - Vasárnap lesz Budapesten Európa legnagyobb tűzijátéka

Felrobbantotta az internetet Tóth Gabiék válásának híre

Ahogy azt az Indexen is megírtuk, Krausz Gábor séf, Tóth Gabi férje egy Facebook-bejegyzésben osztotta meg a hírt, hogy hat év után elválnak egymástól az énekesnővel. A sztárpár 2019-ben kötötte össze életét, és még az év decemberében megszületett első gyermekük, Hannaróza is.

A váratlan bejelentést követően szinte azonnal durva pletykák kaptak szárnyra a szakításuk okáról, de annyi biztos, hogy az egykori szerelmesek a közösségi médiában már nem követik egymást, és a sztárséf kiköltözött a közös álomotthonukból.

Sok jel utal arra, hogy Tóth Gabi állítólagos új párjával, a Fricska Táncegyüttes tagjával, Papp Máté Bencével éli hétköznapjait. A párost egy fideszes eseményen kapták lencsevégre.