Dárdai Blankát kirázza a hideg a bulvárhírektől

2023.08.20. 11:37
Dárdai Blanka szerint naiv volt kamaszkorában, de az évek megedzették. 2019-ben, az X-Faktor kilencedik évadában egészen az élő show-ig jutott, amit a mai napig élete egyik legnagyobb lehetőségének tart. A tehetségkutató első pár fordulójában nagyon félt, ezért parókában szeretett volna a színpadra állni.

„Nem is tudom, hogy mi volt ez a másnak akarom mutatni magam dolog, mert egyébként életemben mindig büszke voltam arra, aki vagyok” – mondta Dárdai Blanka az RTL-nek. Az énekesnő szerint kifejezetten fontos, hogy a plasztikai beavatkozások helyett az ember inkább megszeresse önmagát.

Ahelyett, hogy dolgoznánk önmagunkon, és elfogadnánk azt, amivel születtünk, ahelyett mindent nagyon gyorsan pénzzel meg akarunk vásárolni.

Blanka közös dalt készített L.L. Juniorral, és bár ismeretségük először abszolút munkakapcsolatnak indult, végül valami több lett közöttük. Az énekesnő nem gondolta, hogy zenésszel való párkapcsolata ekkora sajtóvisszhangot kap majd, a bulvárhírektől pedig egyenesen kirázza a hideg.

Rosszul vagyok! Undorodom ettől, úgy érzem, hogy bemocskol. Annyira irritál, hogy izzad közben a tenyerem, amikor erről beszélek

– mondta az énekesnő.