Küszöbön állhat az eljegyzés Harsányi Levente és párja között

2023.08.23. 14:35
Harsányi Levente még február elején ismerkedett meg párjával, Obersovszky Larával. A műsorvezető és kedvese máris egy új mérföldkövet tudhat maga mögött, ugyanis már túl vannak az első közös családi nyaralásukon.

Harsányi Levente és párja, hét napot töltött el az olaszországi Jesolóban, ahová a műsorvezető két gyermeke és Obersovszky Lara kislánya is elkísérte őket. Az első közös családi nyaralással kapcsolatos élményeiről Harsányi Levente most a hot! magazinnak nyilatkozott.

Megerősödött a szerelmem! Ennyi időt még nem töltöttünk együtt így, öten, de szerencsére nagyon jól sikerült. Úgy gondolom, egy nyaralás alatt minden kiderül a másikról: hogyan tudja megoldani a felmerülő problémákat, mennyire türelmes és a többi. Ezt úgy ugrottuk meg a kicsimmel, Larával, hogy ott voltak a gyerekeink is! Nagy egymásra találás volt ez a nyaralás

– fogalmazott a lapnak a műsorvezető, amelyet a Bors szemlézett.

Elmondása szerint talán még sosem volt ennyire boldog, mint most, Larával. Mint mondta, „mindenkinek vannak olyan tulajdonságai, amelyekkel nem biztos, hogy tudunk azonosulni az első pillanatban”. 

Szerintem tiszteletben kell tartani, hogy valaki máshogyan működik. Maximum jelezni lehet, hogy valamit esetleg máshogyan gondolunk, de az az ő döntése, hogy tud-e ahhoz alkalmazkodni

– tette hozzá.

Harsányi Levente azt is elmondta: úgy érzi, párjával igazi, őszinte szerelmet él meg, ami nagyon ritka.

A következő nagy lépés majd tőlem lesz a szerelmem, Lara irányába, de még ő sem tudja, mert meglepetés lesz. Ha minden ilyen jól alakul, akkor még idén megtörténik ez! Ilyen nőt kívánok mindenkinek, de ő már az enyém!

– mondta.

Majd úgy folytatta: „Imádom benne, hogy mindig talál valami jó programot, de azt is élvezem, amikor csak csöndben ülünk egymás mellett, miközben összeér a vállunk. Ha egyedül szeretnék lenni, akkor is vele vagyok, mert mi ketten vagyunk egyek”.