Kerekesszékbe került Kevin Hart

2023.08.24. 09:57
Kevin Hart, a világ egyik legkeresettebb humoristája kerekesszékben kötött ki, miután futóversenybe kezdett egy korábbi NFL-játékossal. Azonban a dolog rosszul sült el, egyelőre nem tudja, mi a pontos diagnózis, de kerekesszékben jelentkezett be az Instagram-oldalán a színész.

A stand-up nagyágyúja szerdán osztott meg egy Instagram-posztot a követőivel, amiből kiderült, hogy egy korábbi NFL-játékossal, Stevan Ridley-vel szembeni sprint vezetett a sérüléséhez.

44 éves vagyok, és itt ülök a seggemen. A leghülyébb ember vagyok a Földön. Mi a f*szt csinálok?

– írta Kevin Hart, aki 178 millió követővel rendelkezik az Instagramon.

„Tolószékben ülök. Miért? Hát, mert megpróbáltam fiatalos dolgokat csinálni” – mondta Hart. Mint kiderült, Stevan azt mondta neki: „Kevin, kizárt, hogy legyőzz engem…”  A sportoló egyébként futójátékos volt a New England Patriotsban.

Hart kijelentette, hogy a sérülései kizárólag az előrehaladó korának tudhatók be. Egyelőre annyi lehet tudni, hogy Hart hasfala szakadhatott el, valamint a csípőízületben lévő inak is – közölte a People magazin.

Minden 40 éves és annál idősebb férfi és nő számára tanácsolom: ez nem játék, tiszteljétek ezt a kort. Tiszteljétek ezt a kort, vagy majd a kor fog rávenni titeket, hogy tiszteljétek. Ez most egy közérdekű bejelentés, mert tudom, hogy az emberek meglátnak majd így az utcán. És nem akarom, hogy megijedjenek, de kerekesszékben ülök. Nem tudom, mi a pontos diagnózis, hogy mik szakadtak el. De nem tudok már járni

– fogalmazott. De azt is hozzátette, hogy csak átmenetileg korlátozott járásában.

Egyszer már eltört a gerince

Kevin Hart 2019-ben utasa volt annak az autónak, ami egy kanyar után letért az útról, majd többször megpördült, és az út melletti árokba zuhant. 

A baleset után Hart ugyan ki tudott mászni a kocsiból, és hazasétált, majd onnan kért orvosi segítséget, de a kórházban megállapították, hogy a baja súlyosabb, mint hitték: a becsapódásban több helyen eltört a gerince.

Az orvosok szerint óriási mázlija volt, mert teljesen felépülhetett a balesetből, de a folyamat nem volt egyszerű, hónapokba telt, mire újra önmaga lehetett.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport